/Galati/Servicii de curatenie

Limpio Blanco

Home services, Galați 800544, România

Limpio Blanco
Servicii de curatenie
4.8
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2P5+54 Galați, România
+40 741 827 573
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Maria BRN
Maria BRN2 ani în urmă
10 pentru Roxana si ale ei maini de aur!🥰
Gabriel birligea
Gabriel birligea2 ani în urmă
Foarte, foarte buni in bransa lor!
Ofera o gama variata de servicii in ceea ce priveste intretinerea si reconditionarea incaltamintei (spalat, scos pete, reparat, vopsit etc.). Cu mult peste alte firme de profil din Bucuresti, la care am apelat anterior, atat in ceea ce tine de calitatea serviciilor oferite, profesionalism si seriozitate dar si in sfera preturilor, care sunt echitabile raportate la activitatea prestata.
Recomand cu toata inima!
Hell Boy
Hell Boy2 ani în urmă
Traian Vuia
Traian Vuia3 ani în urmă
Am dus adidașii la aceasta firmă, având câteva pete pe acestia, crezând ca e specializată în curățat adidași dar tot ce au făcut e sa-I bage la mașina de spălat și atat.. o parte din pete au dispărut dar tot au rămas adidașii partial pătați... s-au scuzat ca au încercat dar nu au putut sa le elimine, ca nu știe ce soluție am scăpat eu pe ei. O mare minciuna, petele erau toate la fel provenite de la noroi dar nu au ieșit la prima spălare. I-am băgat acasă din nou la mașina de spălat și acum sunt ca noi. Neprofesionalism! Nu recomand!
Cristina Dumitrascu
Cristina Dumitrascu3 ani în urmă
Best in town! Mulțumesc mult. Sunteți cei mai buni :) va recomand cu toata încrederea! Mi-ați readus adidași la viata dupa ce imi pierdusem toate speranțele! 10* cu +
Mihaela Craita
Mihaela Craita3 ani în urmă
Info job
Info job2 ani în urmă
Recomand in primul rand pentru cei ca mine care nu au chef sa si spele singuri încălțămintea. Ideea celor de la Limpio Blanco este geniala, mai ales ca vine la pachet si cu servicii suplimentare de reparații, vopsit, scos pete. Chiar merita atenția aceasta firma. Au si abonamente pentru cei care spala cu regularitate, asa ca mine. Recomand.
Marian Pintilie
Marian Pintilie2 ani în urmă
Foarte atenți la dorințele clienților,comunicare excelenta iar rezultatul este incredibil.
Locații recomandate