/Constanta/Servicii de curatenie

Polaris M Holding

Strada Spiru Haret, Constanța 900746, România

Polaris M Holding
Servicii de curatenie
2.9
156 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
5J75+FJ Constanța, România
+40 241 548 700
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
COSTACHE MARICEL1 an în urmă
Buna ziua,avem probleme cu ridicarea gunoiul.Acum 2-3 ani in urma se ridica gunoiul de doua ori pe zi,iar acum o data la doua trei zile.Am avut si containere galbene speciale pentru reciclare,dar in ianuarie a luat foc si au ars si de atunci si pana in prezent nimeni nu a facut nimic pentru a aduce altele in loc.Cum vreti sa reciclam domnilor???
Tractari Auto Constanta
Tractari Auto Constanta2 ani în urmă
Din punct de vedere logistic am fost placut impresionat de parcul auto care este nou si in stare buna.Problemele sunt intotdeauna de la factorul uman si poate ar trebui toti sa intelegem ca a pastra este mult mai usor pentru toti.
Stanciu Florina
Stanciu Florina2 ani în urmă
După ce ca nu ați prestat serviciile pentru care v.ati angajat mai aveți și tupeul sa fiți plătiți. Nu emiteți facturi și sunteți niște hoți.
Cretu Catalin Emilia
Cretu Catalin Emilia2 ani în urmă
Este o mizerie groaznica în tot orasul
Gaby Cojocaru
Gaby Cojocaru2 ani în urmă
Buna seara pe baba novac exista un parculet la beneuri daca nu stiati are si un cos de gunoi care este arhi plin presupun ca aveti oameni care a-r trebui sa isi faca treaba nu numai poze la masini sisa trimita catee locala
Valentina Budau
Valentina Budau2 ani în urmă
Daca am putea da 0 stele ar fi perfect. Nu se rezolva probleme cu ridicarea reciclabilelor. De cand dispunem de noile pubele galbene pentru reciclare, abia daca mai ridica. Stam cu pubelele pline in strada cu saptamanile.
TRAIM ILUZIA RECICLARII! Am vazut cum angajatii de pe masinile de gunoi baga si menajer si reciclabile in aceeasi masina! Si daca nu trece nici o masina pentru reciclabile, ramanem cu ele. Sunam la dispecerat si la raspunzatorii de teren, ni se spune ca masinile sunt indisponibile in ziua de ridicare a gunoiului! Nu e posibil asa ceva, e timpul sa apara un alt mare concurent pe piata, o sa fie o alta Marie cu alta palarie. Dar macar nu ne mai lovim de voi, nesimtire pe banii nostrii. BIG DISLIKE!!
Nelyy Ea
Nelyy Ea2 ani în urmă
Pai ..exp a fost ca nu mia ridicat gunoiul selectat pus in tomberon verde cumparat de mine cu 250 lei...deoarece deasupra aveam pusa peste sacul galben o cutie carton cu 3 st goale ..xare nu stiam ce sa fac cu ele..dar care se puteau lasa jos usor cu cutia...dar domni nu se deraanjeaza...au venit a 2 zi si lau luat...si a mai fos alta data..ca avea in el zapada artificiala...care ce sa fac cu ea ?
Silvia B
Silvia B2 ani în urmă
Dispeceri nesuferiti si nesimtiti,tipa si vobesc peste tine cand vrei sa obții niste informații la serviciul de reciclări! Procedura anevoioasă,ca sa arunci mobila veche intr-un mod civilizat trebuie sa aștepti dupa fitele lor,nu ai cu cine te înțelege la telefon - numai ciobani!
Luc Mala
Luc Mala2 ani în urmă
Bulevardul 1Mai, Nr.68, Bl.UM1, Sc.E

De luni de zile, personalul care face curatenie pe strazi si trotuare, strange gunoiul sub balcoanele noastre, sub niste copaci. Am facut sesizare la primarie, raspunsul fiind "o sa rezolvam problema", asta intamplandu-se cu ceva timp in urma. Precizez ca strangerea gunoiului stradal sub balcoanele noastre dureaza de ani de zile, cu deosebirea ca la o saptamana/doua il ridicau totusi. De la un timp, mormanul se mareste. Imaginati-va, daca arunca cineva un rest de tigare, ce se va intampla cu blocul nostru avand izolatia in efectul legii!
Locații recomandate