/Constanta/Servicii de curatenie

Curatatorie Tapiterie Auto Profesionala - Constanta

Caraiman 6, Constanța 900117, România

Curatatorie Tapiterie Auto Profesionala - Constanta
Servicii de curatenie
4.6
152 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J49+P4 Constanța, România
+40 732 407 073
curatatorie-tapiterie.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Viorel Udma
Viorel Udma2 ani în urmă
Prima și ultima dată când merg la ei. Neatenți și dezorganizați. Am mers pentru curățarea scaunelor. Le spălasem deja la suprafață cu soluție de tapiserie auto, dar nu am avut cum să le clătesc și să extrag apa, așa că am avut nevoie de cineva care să se ocupe de asta.
Am dus mașina la ora 10, cum m-au programat. Au zis că mă sună când e gata. Nu m-au sunat, m-am întors la finalul programului. Scaunele erau încă umede (în august, într-o zi fără ploaie!). Am întrebat dacă au o husă de plastic să pun pe scaun ca să pot lua mașina. Nu aveau. Un sac de gunoi mai mare, pe care să-l întind? Nici.
Rezultat: scaunele sunt curate, însă au întins soluție de curățare pe stâlpi, pe podea, pe lunetă și nu au șters-o (v. foto). Pe volan au dat cu un gen de silicon care arată ca naiba și care s-a mai și întins pe coloana volanului. Au murdărit pragurile (foto) și le-au lăsat așa. Pe exteriorul mașinii, în jurul mânerelor ușilor, plin de urme albe de mâini.
Pe site au un preț și un program de funcționare, la fața locului alt preț și alt program.
Fusesem deja avertizat de cineva care fusese acolo că nu sunt serioși, însă m-am luat după nota mare de pe Google. Abia după experiența asta am verificat ce fel de reviewuri de 5* au: multe de la conturi care au făcut un singur review, probabil conturi false. Nu neg, posibil ca unii dintre clienți să fi fost mulțumiți. Eu clar nu!
Elvis Cherim
Elvis Cherim2 ani în urmă
Servicii excelete. Au reușit să îndepărteze complete petele de ulei de pe scaune (masina a fost in service pt o lună). Recomand!
Mihai Gisca
Mihai Gisca2 ani în urmă
Recomand cu încredere serviciile lor!
Raport calitate-preț foarte bun!
Andrei Apetroaie
Andrei Apetroaie2 ani în urmă
Foarte buni baieti, recomand cu incredere deplina mi -ați facut masina ca noua, va multumesc 👌🏻😇
Manole Stefan
Manole Stefan3 ani în urmă
Recomand cu toata increderea, au reusit sa redea stralucirea masinii mele, ploish de cea mai buna calitate si detailing interior pe masura, chiar recomand!
George Sparleanu
George Sparleanu4 ani în urmă
Am fost prima data aici in 2010 si nu stiam daca este acelasi patron. serviciile au ramas la aceeasi calitate, ireprosabile. Am lasat masina la ei la inceputul lunii dupa ce mi a fost explicat procesul durata si costul in functie de stare. Am sunat la ora 8 dim si am obtinut o programare. As spune ca a fost un pret corect avand in vedere starea in care am adus o. Masina era de drum si afumata toata. Plafonul a iesit impecabil.. La fata de usa de la sofer nu a iesit o pata... Dar a zis ca este de ulei..per total f multumit. Revin cu poze
Eugen vieru
Eugen vieru4 ani în urmă
Am dus masina cu interiorul sub orice critica, stare deplorabila. Seara dupa ora 5 am fost sa o iau si am ramas socat. Totul arata aproape nou tinand cont de cei 10 ani vechime ai masinii. Ce mi s-a promis aceea s-a si facut.
Adrian Ghirase
Adrian Ghirase2 ani în urmă
Curatarea ok ! Ce m-a impresionat a fost ca la telefon mi-au spus un pret ,iar cand am adus masina la curatat mi-au spus un pret mai mic deoarece nu era asa de murdara precum am descris-o eu telefonic. Tot respectul pentru corectitudine !
Locații recomandate