/Cluj/Servicii de curatenie

Brantner

Strada Constantin Brâncuși 18, Cluj-Napoca 400462, România

Brantner
Servicii de curatenie
2.6
77 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
QJ83+J5 Cluj-Napoca, România
+40 264 598 477
brantner.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–19
Vineri: 8–15
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ariana Pintea1 an în urmă
In data de 15 noiembrie am facut o solicitare pentru a arunca o saltea. Am facut o solicitare pe mail. Am schimbat 2-3 mailuri cu Tudor Cazacu, care mi-a spus ca trebuie sa trimit buletinul, adresa si numarul de telefon. Tot in data de 15 le-am trimis si mi s-a spus ca depinde de numarul de solicitari dar in aproximativ 2 saptamani se rezolva. Azi, este 15 ianuarie, iar eu stau tot cu salteaua veche, in casa. Pretul de aruncare a saltelei este de aproximativ 20 lei. Adica, dupa ce ca poate o sa veniti dupa 3 luni, sa va mai si platesc? Ca voi nu sunteti in stare sa va faceti treaba? Sunteti o firma de cacat!!
Camelia Heghedus
Camelia Heghedus2 ani în urmă
Nu înțeleg de ce nu se pot lua masuri pentru a trăi într-un oraș decent, fără gunoaie, fără a fi obligat să locuiești alături de mizeriile tuturor. Tipic românesc: decât să plătești mai bine le reazemi de casa cuiva, mai bine blochezi accesul în curtea cuiva. Ca hoții, după ce se lasă întunericul...
Dany
Dany2 ani în urmă
Nu se respectă programul de selectate al gunoiului pe b-dul 21 decembrie 1989.
Mai mult, nu răspunde nimeni la telefon.
Calin Chiorean
Calin Chiorean2 ani în urmă
Nu raspunde, nu colecteaza selectiv in zona IRA. Nu am primit nici macar saci, nu respecta orarul de colectatare selectiva.
Maria Man
Maria Man2 ani în urmă
Asa arata geamurile mele după ce se spala strada de către personalul d voastră. Arunca toată mizeria pe geamuri nici măcar nu se uita unde risipesc apa. Va rog sa luați masuri
Stefan Balasa
Stefan Balasa4 ani în urmă
Astazi 25 Februarie a.c., in jurul orei 20:20, angajații firmei de salubrizare Bratner, au colectat amestecat cele 4 fracții, corect semnalizate prin autocolante (se pot observa in fotografia atașată) de pe Strada Decebal, numărul 101.
Am sesizat institutiile abilitate sa aplice legislatia in vigoare.
Autoroyal expert
Autoroyal expert4 ani în urmă
Companie de rahat, la propriu. Nu răspund la sesizări, nu ridica gunoiul în termen, au rupt PUBELELE si nu le înlocuiesc, trebuie sa ma rog de ei sa trimită o mașină, avem deșeu selectiv care e nu e ridicat de 2-3 saptamani, mint ca au trimis mașina și de fapt nu au trimis nimic. Sub orice crita, NU RECOMAND!
Marian Cristea
Marian Cristea2 ani în urmă
Personal foarte amabil și prompt.
Timea
Timea2 ani în urmă
Un tomberon minuscul la un
Bloc cu 120 apartamente, si ridicare o data pe luna? Ce fel de geniu a facut calculul si a concis ca e suficient? La revedere colectare selectiva!
Locații recomandate