/Cluj/Servicii de curatenie

Curățare Tapițerie Cluj by A-team Clean

Curățare Tapițerie Cluj by A-team Clean
Servicii de curatenie
5
14 recenzii
8 comentarii
+40 725 020 709
ateamclean.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 9–18
Scrie o recenzie
Adrian Dan Vaida
Adrian Dan Vaida2 ani în urmă
Sunt multumit. Tapiteria s-a curatat foarte bine. Recomand.
Anca Moldoveanu
Anca Moldoveanu2 ani în urmă
Am ramas surprinsa de punctualitatea lor. Era programat la 9.30 sa inceapa curatenia, la 9.30 a batut la usa domnul. A purtat botosei si masca pe toata perioada cat a stat in apartament. Foarte linistit, nu a facut pauza pana nu a incheiat toata curatenia. Foarte multumita de servicii, canapelele, fotoliul si covoarele arata ca noi acum. Recomand cu caldura!
Ionescu Marius
Ionescu Marius2 ani în urmă
Profesionisti adevărați. Foarte mulțumit de rezultat. Si totul a fost făcut in câteva ore. Am lăsat-o dimineața și după amiază a fost gata. Recomand tuturor care vor să beneficieze de aceste servcii in viitor
Oana Sorina Pantea
Oana Sorina Pantea3 ani în urmă
Am fost multumiti de serviciile lor, de atentia la detalii si atitudine, dar si de pretul avantajos. Recomand!
Silvia Bunea
Silvia Bunea3 ani în urmă
Catalin Gagiu
Catalin Gagiu2 ani în urmă
Foarte multumit din toate punctele de vedere. Mi-au raspuns la primul apel telefonic, am stabilit de comun acord un program comun pentru a se putea face curatarea si mi s-a spus si un pret estimativ in functie de datele problemei expuse de catre mine si a fost foarte apropiat de pretul final dupa finalizarea lucrarii. Mai mult decat atat, s-au straduit sa ajunga si mai repede decat ora stabilita initial pt ca eram la limita cu programarea, decalandu-se putin programul meu aparand ceva nepravazut. Mocheta din intreaga casa arata ca noua si s-a uscat complet pana a 2-a zi, exact cum mi-au spus ca se va intampla daca aerisesc putin si nu pun lucruri pe ea.
Cosmin Pasca
Cosmin Pasca2 ani în urmă
Servicii exceptionale de curatenie, am curatat cu aceasta firma masina personala, masnina de firma, canapele si saltele! Se folosesc solutii profesionale si dupa curatare ramane un miros placut de lunga durata!
Paul Stoica
Paul Stoica2 ani în urmă
Nu obijnuiesc sa scriu recenzii, dar am decis sa o fac pt ca am fost foarte multumit de serviciile oferite de catre A-team Clean. Discutia telefonica cu ei a decurs f bine, am primit toate detaliile privind pasii pe care ii vor urma pt curatarea canapelei.De asemenea am apreciat punctualitatea si seriozitatea lor.In concluzie, desi credeam ca o pata veche de cafea pe o tapiterie deschisa nu poate fi eliminata in totalitate, A-team Clean au reusit sa imi demonstreze ca nu e asa. Cu siguranta voi mai apela la ei.Spor in toate !!
Locații recomandate