/Cluj/Servicii de curatenie

Carpetim

Strada Agricultorilor 17, Cluj-Napoca 400000, România

Carpetim
Servicii de curatenie
4
57 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QG3W+XJ Cluj-Napoca, România
+40 758 083 003
carpetim.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian breaz
Adrian breaz2 ani în urmă
Spala bine covoarele și pe deasupra am primit și un voucher pentru următoarea spălare.
Paul
Paul4 ani în urmă
Carpetim- curatatorie covoare Manastur. Covor adus de la curatatorie... jenant din orice punct de vedere.. este mai murdar ca și înainte. Dai bani pentru așa ceva? De știam că așa se "curăță" covoarele, ... mai bine mergeam la Constanța după coca, o împrăștiam pe el și chemam niște oameni cu nări bune; ieșeam mai ieftin...și curățat mai bine!
Viorel Talai
Viorel Talai4 ani în urmă
Jalnici, penibili, de toata prostia! Personalul, moșulică ala care a răspuns la telefon s-a apucat de țipat la mine. Ma suna și îmi zice ca vine într o ora cu covorul și vine după 3 ore, am adormit(lucrez de noapte) și după ce vad apelul în 3 minute îl sun înapoi și nu îmi mai răspunde la telefon. Când le am cerut explicații a doua zi, asa tare i am supărat.ma așteptăm ca petele sa iasă după covor, sunt tot acolo. Per total: servicii proaste la preturi mari.
Nu am
Nu am4 ani în urmă
Am spălat doua covoare la Carpetim, au fost destul de promiți, le au ridicat și livrat la domiciliu. După câteva zile unul dintre covoare (cu fir mai lung) a început sa miroasa a îmbâcsit. Am așteptat câteva zile crezând ca va dispărea. După aproximativ doua săptămâni am sunat sa semnalez problema iar cei de acolo încercau sa ma convingă ca nu se poate sa fie greșeala lor iar dacă doresc mi l pot respala pe cheltuiala mea. Dezamăgitoare reacția lor, ne admițând nici măcar o secunda ca ar putea fi de la spălat, invocând întârzierea reclamației.
Dan Pripon
Dan Pripon4 ani în urmă
Am ales această companie in urma recenziilor de pe Google, au venit după covor la ora promisă și l-au livrat in ziua menționată de ei. Cât despre spălare nu sunt prea mulțumit, am primit covorul foarte ud, a trebuit să îl pun la uscat și pe când mă uit la el observ că trebuie să îl aspir pentru că îi plin de scame, proaspăt primit de la curățătorie. Totuși petele pentru care l-am dus au fost scoase.
Dau două stele pentru că domnul care a venit după covor a fost foarte de treabă și pentru că au scos petele din covor. Din păcate nu voi mai apela la această companie pentru că atunci când trimit un covor la curățătorie mă aștept când îl primesc să îl pot pune direct pe jos nu sa mai fac și eu alți pași înainte de folosință.
Stefania-Camelia Horvath
Stefania-Camelia Horvath5 ani în urmă
Din pacate, cand am ajuns eu la ei, dupa ce m-am uitat pe siteul lor la orar, aveau inchis, fiind in concediu. Ar fi benefic pentru client sa vada si pe net perioada concediului... La fel, si la telefon ar fi bine ca un robot sa spuna automat daca sunt in concediu . Nu doar la ei...
Dorin B
Dorin B6 ani în urmă
Azi am luat de la spalatorie covoarele... la o zi intarziere fata de data promisa (centrifuga defecta!), miroseau urat... Acuma sunt la aerisit in balcon...
Sa nu mai vorbim de preturi care "au explodat": 10 lei/m2 (incluzand si transportul!) si 15 lei/m2 la covoare cu par de animale si asta fara transport. Tin sa mentionez ca, din respect pentru mine si spalatorii, aspir si periu covoarele inainte de-a le duce la spalatorie! Mi s-a spus ca se incarca filtrele si se strica masinaria, bla-bla-bla. Daca-i asa nu ar trebui sa primeasca astfel de covoare sau... daca cresc pretul nu se mai infunda filtrele?
In orice caz, la inceput era o placere cand aduceam acasa covoarele mirosind frumos, acuma... sa avem pardon dar put!
Ma simt nevoit sa cer scuze cunostintelor la care am recomandat aceasta spalatorie si sa caut o alta cu mai putine pretentii si calitate mai ridicata.

Da, aveti dreptate, trebuia sa despachetez covoarele si sa verific calitatea serviciilor "la fata locului" si atunci, poate, as fi observat si faptul (constat acasa!) ca covorul cu franjuri nici macar nu era desprafuit... a trebuit sa-l scutur manual in balcon. Oricum "multumesc" pentru servicii dar altadata voi sti unde sa nu mai apelez.
Pe cat am fost de multumit la-nceput pe-atata sunt de dezamagit acuma.
Va doresc o zi buna!
Csaba Csomortani
Csaba Csomortani2 ani în urmă
Mai bine le spalati acasa covoarele.
Am dus doua covoare la spalat si cred ca le-au spalat in curte cu furtunul. Erau plin de par,mizerie, umede si miroseau oribil.
Au mai "spalat"inca o data si covoarelele erau plin de mizerie, plin de pete.
Cand am cerut banii inapoi au spus "luati-va covoarele si mergeti altundeva"
Daca nu sunteti in stare sa spalati covoare va propun sa va reprofilati. Daca omu plateste un serviciu are si asteptari nu trebuie sa sariti in sus ca mingea de pinpong.
Cautati alta firma nu va bazati pe carpetim.
Locații recomandate