/Cluj/Servicii de curatenie

Deep Clean

Strada Valea Seacă 1A, Cluj-Napoca 400227, România

Deep Clean
Servicii de curatenie
4.9
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QGQX+P2 Cluj-Napoca, România
+40 746 272 079
deep-clean.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Toader Aristida
Toader Aristida2 ani în urmă
Un serviciu excelent, curățare rapida, oameni frumoși și amabili curățenie impecabila, recomand cu drag
Nora Nora
Nora Nora2 ani în urmă
Servicii foarte bune. am un covor alb si de fiecare data vine impecabil si miroase bine. Am folosit si alte spalatorii inainte, mai scumpe, dar covorul venea tot timpul indoit si nu mirosea neaparat a proaspat. Aici miroase foarte bine covorul, este curatat impecabil si impachetat impecabil. Vorbesc frumos si se poarta frumos ceea ce e un mare plus. Va multumesc!
Elena Maria
Elena Maria2 ani în urmă
Sunt minunați!
Am colaborat cu ei de doua ori, și de fiecare dată au fost serioși și implicați
Îi recomand cu toată încrederea și voi apela la ei de fiecare dată!!🤗
Rad Rares
Rad Rares2 ani în urmă
Pret bun, foarte prompti si seriosi. In trei zile am avut covorele ridicate, spalate impecabil si parfumate !!
Dana
Dana2 ani în urmă
Recomand cu încredere! Sunt foarte încântată de serviciile celor de la Deep Clean. Angajații sunt profesioniști, iar covoarele sunt curate, parfumate, parcă ar fi noi! Și faptul că sunt pet friendly este un mare, mare plus pentru noi cei care avem animăluțe de companie. Am apelat la mai multe firme de-a lungul anilor, însă niciodată nu am fost chiar așa mulțumită de rezultat.
Dan Pop
Dan Pop2 ani în urmă
Nu ma asteptam sa vina așa curate și parfumate. O sa apelez la ei data viitoare si o sa vad daca mențin aceeași calitate. Multumesc.
Andrei Cotrau
Andrei Cotrau2 ani în urmă
Din trei covoare, doua s-au intors cu defect. Defect pe care nu-l aveau cind le-au preluat. Unul cu niste cute care n-au mai trecut niciodata, in ciuda asigurarilor ca "in timp isi revine", al doilea cu dungi si pete contrastante. Fiecare incercare de a lamuri problema s-a soldat cu "asa-s astea de lina, trebe timp" sau "depinde cum ii periat". Acum am un Indo-Mir valurit si-un Buchara patat si trebuie sa ma obisnuiesc cu gindul ca "asa-s astea de lana". Nu mai mentionez ca au fost luate simbata si livrate miercurea urmatoare, deci cele 24h s-au facut 72h. De ambalat si carat sus/jos tot eu am avut parte, la unul singur cu implicarea transportatorului. Ca urmare, nicidecum constatare, analiza, discutii pe marginea subiectului sau orice alte umflaturi pomenite pe site. Personal m-am lamurit cum sta treaba si daca as fi cascat ochii la prima preluare ar fi trebuit sa ma prind de diferenta dintre marketing si realitate. Am atasat poze cu cele doua covoare proaspat curatate cu mentiunea ca cel rosu arata cu mult mai curat inainte sa fie dus la "curatatoria profesionala".
Alexandra ale
Alexandra ale2 ani în urmă
Nota 10!!!! M-am mutat intr-o chirie noua si covoarele erau naspa. Am fost placut surprinsa cand mi l au adus. Culorile improspatate, miroase curat si a parfum si e moale, asezat. Ffff multumita!!!
Locații recomandate