/Cluj/Servicii de curatenie

Rosal Grup

Aleea Gârbău 12, Cluj-Napoca 400000, România

Rosal Grup
Servicii de curatenie
2.7
187 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QG3W+GH Cluj-Napoca, România
+40 264 456 863
rosal.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ana Leoca
Ana Leoca2 ani în urmă
Gunoiul se aduna cu saptamanile pana vin sa l ia, chiar daca platim la timp facturile. Daca am avea alternativa, i am schimba direct
Cristian Octavian Feurdean
Cristian Octavian Feurdean2 ani în urmă
Mi s-a spus că fiecare trebuie să facem pe gunoierii ca să caram tomberoanele cu gunoi de la locul unde este amenajat punctul de colectare până în stradă și înapoi.
Horea
Horea2 ani în urmă
La firma de salubritate Rosal toate operațiunile - plăți facturi, încheiere /.modificare contracte - se desfășoară prin intermediul ghișeelor aflate pe coridorul din imediata vecinatate a ușii de acces.
Doamnele care deservec aceste ghișee sunt amabile și doritoare de a soluționa toate solicitările clienților.
În față exista o parcare cu abonament, care se poate utiliza pentru perioade scurte.
Dana cu povești
Dana cu povești4 ani în urmă
Angajatii care se ocupa de ridicari nu isi fac deloc treaba. Sortam deseurile reciclabile DEGEABA pentru ca ei le aduna cand au chef (nu conform graficului din contract) si le pun toate odata in ACEEASI MASINA. De ce ne mai chinuim sa sortam? In plus, angajatii de la dispecerat incearca mereu sa le gaseasca colegilor lor scuze, blamandu-ne pe noi ca sigur punem deseurile amestecate sau ca nu le scoatem afara deloc. SERIOS? Asa se discuta cu clientii? Si tot noi trebuie sa platim luna de luna facturile majorate si sa lasam sa treaca si asa ca doar ”credeam ca nu vi le-au ridicat deloc”. Deci daca le ridica cand au chef, e ok, da? As fi vrut sa schimb furnizorul de salubritate, dar ghici ce, trebuie sa raman la Rosal pentru ca n-am alta optiune.
Alina Toader
Alina Toader4 ani în urmă
Buna ziua, punctul slab este reprezentat de faptul ca gunoiul nu este ridicat la timp!!! Uneori trec si 2 saptamani fara sa-l ridice. Abia asteapta sa ninga, sa invoce motivul ca strazile sunt impracticabile, desi sunt curatate la negru de catre cei care locuiesc in zona. Daca nu iau gunoiul pana la primavara, propun sa nu mai platim pana atunci. Bataie de joc!🤬😡
Dragos Sclifos
Dragos Sclifos2 ani în urmă
Servicii groaznice. Din masinile care aduna gunoiul menajer curge "zeama de gunoi" ce rămâne în urma mașinilor, pătează străzile și miroase îngrozitor.
Radu Vingan
Radu Vingan2 ani în urmă
Nici nu are sens sa povestim.
Aurelia Bartis
Aurelia Bartis2 ani în urmă
La parcul din strada Primaverii nr 20 se aduna gunoiul din coșurile de gunoi si se arunca in locul destinat pentru hirtie ,carton si sticle.Cei ce ridica gunoiu muta sacii dintr-un container in altul.
Locații recomandate