/Bucuresti/Servicii de curatenie

Eco Clean

Strada Polonă 113, București, România

Eco Clean
Servicii de curatenie
3.2
102 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F422+PC București, România
+40 21 210 1119
ecoclean.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 8–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Catalin Serban
Catalin Serban2 ani în urmă
Cele mai proaste servicii posibile. Mi-au distrus 6 cămăși care au fost curățate doar la ei nerespectând instrucțiunile de curățare de pe etichetă. Am continuat ca prostul să merg la ei cu costumele pentru care trebuia să solicit în mod special să existe o singură dungă la pantalon,dupa ce am refuzat să ridic 3 perechi de pantaloni și 2 sacouri pentru că erau foarte prost călcate,au insistat cu mașina de călcat și s-au strâmtat de nu le mai pot purta. Te rog să mă crezi că nu vei obține un rezultat mai prost acasa decât îți oferă ei.
Oana Francisca Dobrescu
Oana Francisca Dobrescu4 ani în urmă
Este mult prea mult o stea pentru eco clean piata iancului. Am dus o geaca patata de cafea, am luat-o la fel. Cand i-am aratat doamnei de acolo ca nu s-a curatat a inceput sa tipe si sa ma contrazica spunand ca e ulei si ca e imposibil de curatat. I-am explicat ca daca era ulei nu lasa pata maro moment in care a inceput sa tipe si mai tare. Incompetenta si lipsa de respect!
Andrei Bajenaru
Andrei Bajenaru5 ani în urmă
Pe site și în curățătorie scrie că curăță și jachete din piele.

Am vrut să curăț o jachetă din piele intoarsa în Veranda.
La fața locului mi se zice că ei nu își asumă nicio responsabilitate: cum pielea nu o pot spăla chimic, ei o bagă la mașina de spălat și este pe răspunderea mea dacă se crapă sau se decolorează sau altceva.

De ce mai costa 80 lei serviciul acesta atunci? Mașină de spălat am și eu acasă; cum pielea necesită curățare specială, este de așteptat să oferiți și să vă asumați serviciul ăsta dacă tot îl promovați si mai vreți și bani pe el.
Poli Femus
Poli Femus5 ani în urmă
Am dus un covor la Afi Cotroceni la curățat. Am platit pretul cerut. După 2 zile mă suna cineva sa ma anunțe că pe eticheta covorului nu sunt trecute specificațiile de spălare, fiind trecută doar compoziția acestuia. Mi-au cerut să le trimit un mesaj scris că sunt de acord sa mi-l curețe/spele pe riscul meu. Am zis că vreau doar sa fie curat . Rezultatul? După trei zile am luat covorul, era în aceeași stare, cu petele inițiale la locul lor. Noroc că soția le -a luat la mana cu apa si săpun și minune, petele au ieșit. Deci am ieșit și cu covorul la fel și cu banii dati. De evitat...
Alina
Alina6 ani în urmă
Personalul lasa de dorit. 3 persoane care lucreaza pe tura si dureaza 20 de minute sa lasi un costum la curatat? Doamnele se rastesc la clienti , nu stiu sa opereze pe casa de marcat, nu stiu sa puna CUI-ul pe bon, o factura dureaza 15 minute pentru a fi redactata. Cat timp am asteptat am asistat cum una dintre angajate se rastea la un domn mai in varsta care nu reusea sa scaneze codul de bare, in loc sa ii ofere asistenta. Exista o vorba ''Omul sfinteste locul'', dar cucoanele angajate nu reusesc decat sa puna pe fuga clientii. (referitor la Eco Clean Afi Cotroceni)
Laura Mihai
Laura Mihai7 ani în urmă
Servicii de foarte slaba calitate in general. Am dus mai multe articole care au fost curatate/calcate la standarde foarte joase. Au deteriorat complet un produs extrem de scump pentru care nu si-au asumat responsabilitatea, invocand un FG (fara garantie) notat pe ascuns pe bon.
Stefania Dumbrava
Stefania Dumbrava2 ani în urmă
Serviciu rapid și excelent, pentru o rochie de mătase vintage care a necesitat curățare și călcare.
George Cristea
George Cristea2 ani în urmă
Am vrut să spăl 4 covoare. Am făcut programare telefonică să vină să le ia. Mi-au confirmat pentru ziua dorită, dar nu a venit nimeni. Am sunat de două ori, iar la finalul zilei m-a sunat un șofer că nu mai poate veni astăzi. Nu pot comenta calitatea serviciului de spălare pentru că am renunțat în final.
Locații recomandate