/Bucuresti/Servicii de curatenie

Intercom Serv

Strada Doctor Constantin Istrati 40, București 052034, România

Intercom Serv
Servicii de curatenie
4.4
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C38V+W6 București, România
+40 21 311 7001
curateniebucuresti.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Flori205 zile în urmă
Bună sera! Am fost o angajata a firmei ,am fost foarte mulțumită de aceasta minunata echipa dar din păcate am av ceva probleme pers . Doresc sa ma reîntorc în cadrul și călduroase echipe! Cu multa stima și respect.
Cristian Voicu
Cristian Voicu4 ani în urmă
De 5 stele.
Teodor Dan
Teodor Dan5 ani în urmă
Produse de curățenie
Vladutzx
Vladutzx5 ani în urmă
Mirel Anghel
Mirel Anghel7 ani în urmă
O firma de incredere, cu un manager dedicat muncii lui, angajati foarte seriosi si preturi bune. Inca de la inceput, am stiut pretul fix al serviciului prestat, totul a decurs excelent, am avut de curatat casa recent renovata. Recomand cu incredere!
Matei marius
Matei marius7 ani în urmă
Oameni serioşi, o gamă largă de servicii şi produse de curățenie şi execuție exemplară!
Pascu Sorin
Pascu Sorin7 ani în urmă
Locul de unde poți cumpăra produse de curățenie. Și unde poți spală covoare
Doinita Condorovici
Doinita Condorovici2 ani în urmă
Imi pare rau ca sunt nevoita sa fac o recenzie negativa,dar nu pot trece peste ce mi s-a intamplat . In urma unei comenzi a 4 cutii cu manusi de examinare(o anumita firma si culoare),achitate cu card in momentul lansarii comenzii,sunt sunata de un reprezentat al firmei care imi comunica ca nu au pe stoc ce am comandat(dar pentru care au acceptat plata) si imi ofera altceva. La intrebarea daca calitatea este aceiasi,mi se confirma ca este exact aceiasi calitate ,difera doar culoarea. Fals! Primesc comanda si se dovedeste ca nu este asa. Incerc returnarea si nici aici nu gasesc deschidere,desi politica de retur spune: " Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat." In concluzie, am ramas cu 4 cutii de manusi din care 100 de perechi nu se potrivesc ca marime! Atentie cand faceti comanda,nu au politica de RETUR!
Locații recomandate