/Valcea/Service auto

Dacos Srl

Calea București 267, Râmnicu Vâlcea 240291, România

Dacos Srl
Service auto
3.6
309 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
499M+J7 Râmnicu Vâlcea, România
+40 250 747 411
dacos.com.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Dominique O.
Dominique O.2 ani în urmă
De fiecare dată când am călătorit (mai ales pe ruta Râmnicu Vâlcea - București), totul a mers foarte bine. Șoferii au fost amabili, masca a fost purtată de către pasageri, a fost curat, iar programul a fost respectat - uneori am ajuns chiar mai repede. Întârzierile, în cazul în care sunt, mai depind și de trafic, nu de firma de transport.
Marian Daniel
Marian Daniel2 ani în urmă
Am circulat doar pe ruta Craiova - Timisoara, am fost multumit de fiecare data cand am mers cu autocarul de la Dacos, curatenie, AC, amabili, soferi punctuali si profesionisti. Recomand !
Darius Hada
Darius Hada2 ani în urmă
Am efectuat ruta Alba-Iulia/Cluj, pe parcursul dimineții de 1/09/2021, cu plecarea din Alba Iulia la ora 10.50. Autobuzul se afla într-o stare deplorabilă de curățenie(gume de mestecat, mizerie pe jos, scaune...) în schimb, șoferul un domn foarte amabil și serviabil. Personal nu recomand, cel puțin, dacă va mai fi cazul, nu voi mai circula cu Domnii.
Theodora Mazilu
Theodora Mazilu2 ani în urmă
Azi pe ruta Bucuresti-Rm. Vâlcea:
Faci rezervare, ajungi in autogara si aștepți masina.. nu vine nimic, ghiseul inchis, suni si ti se spune ca ai fost singura persoana care a facut rezervare, asa ca au anulat cursa. E normal asa ceva???? Si e normal sa nu anunti???
Catalin Popescu
Catalin Popescu2 ani în urmă
Foarte dezamagit de modul in care Dacos isi respecta clientii. Pe scurt: cursa Dacos Cluj Bucuresti, ce trece prin Pitesti la 9.20 PM. Autocarul nu ajunge la ora indicata si nu ai pe cine sa contactezi de la ei ca sa afli daca mai vine, cand mai vine, etc.. in Autogara Pitesti, e un domn la info, dar care nu te ajuta cu nimic: nu stie nimic, nici nu vrea sa stie si nici nu-l intereseaza..e din alte vremuri el, e acolo doar pt ca trebuie sa fie fizic ca sa-si ia salariul.. Asadar, cei care va ocupați cu organizarea la Dacos, fie lăsați un nr de urgenta in fiecare autogara prin care treceti, fie lasati nr soferului calatorilor, fie nu mai faceti curse in afara programului ghiseelor dvs. E foarte simplu, altfel pierdeti clienti!
Adrian Chirita
Adrian Chirita2 ani în urmă
Soferul cu care am venit azi la 13:45 de la Bucuresti la Valcea , nu e bun nici de sofer de tir ca ar indoi si rasturna paletii . Autocarul arata super bine , dar soferul asta trebuie inlocuit urgent.
Stroe Mirela
Stroe Mirela2 ani în urmă
Purtarea mastii de protectie este absolut facultativă!!! Cam 1/3 din numarul călătorilor nu poartă masca de loc, nici măcar nu mimeaza ...sub diverse forme: vorbesc la telefon (tare!), mănâncă, dorm...sau pur si simplu SFIDEAZA!
Greta Vladut
Greta Vladut2 ani în urmă
Azi,4 mai 2021,cursa Rm.Valcea -Bucuresti,cu plecare la ora 15 si 15 min geamul din partea dreapta ,pe la mijlocul autocarului,era lipit cu banda adeziva,.In timpul mersului,pe la km 36, banda adeziva s-a dezlipit și geamul risca să cadă .Conducatorul auto a încetinit f.mult viteza și a circulat pe banda de urgenta,astfel în cat oră normala de sosire s-a decalat cu inca o oră.Sunt de-a dreptul revoltată.Cum sa circule un astfel de autocar pe drumurile publice? Mentionez ca toate locurile din autocar erau ocupate,la cati bani s-au încasat pentru cursa,meritam noi călătorii bătaia asta de joc ? Cu siguranta ma voi alege cu alterarea stării de sănătate de la curentul pe care l-am îndurat .Rusine,firma Dacos!
Locații recomandate