/Valcea/Service auto

AUTOMAG S.R.L.

Calea lui Traian 9, Râmnicu Vâlcea 240011, România

AUTOMAG S.R.L.
Service auto
4.3
58 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
38GX+4F Râmnicu Vâlcea, România
+40 731 610 770
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dinu Tepurlan
Dinu Tepurlan2 ani în urmă
Incompetenți.
Nu au fost in stare sa repare o mașină timp de 3 luni. Mașina de fapt a rămas fără benzină fiind în service.
Administratorul te duce cu zăhărelul fiind preocupat doar de pasiunea lui pentru off-road.
Ion Catalin Dimulescu
Ion Catalin Dimulescu2 ani în urmă
Seriozitate, calitate, super-prețuri! RECOMAND 💯💯
Columna TV
Columna TV2 ani în urmă
Service auto multimarca, 4×4 modificari off-road.
Bebe Olaru
Bebe Olaru2 ani în urmă
Servicii rapide și de calitate.
Gabi D
Gabi D4 ani în urmă
Te duci sa repari ceva si se defectează altceva. După aceea trebuie sa mergi la alt service sa-ti repare ce ti-au stricat ACESTIA. Nu recomand !
Stefan Andrei
Stefan Andrei5 ani în urmă
Buna ziua tuturor ! Este înfiorător ce se poate întâmpla în acest service !!! In luna Iunie am sosit în tara sa.mi petrec concediul . Pentru că masina mea necesita schimbarea distribuției și încă alte componente am hotărât să iau cu împrumut o mașină a unui verișor . Ghinionul meu mașina împrumutată m.a lăsat în pană intre Tg Jiu și Râmnicu Vâlcea . Am dus.o pe platforma la acest service ( după o consultare prealabila cu cei de la A.C.R Râmnicu Vâlcea, care m.au și tractat dealtfel , atentie!!) . Știam deja ce problema avea mașina , era cureaua de la accesorii , lucru pe care le.au constatat și reprezentanții acestei mizerii de service . După câteva zile mi.am ridicat mașina moment în care am primit și factura : curea accesorii întinzător etc. și manopera - aproape 900 lei. Zilele trecute , proprietarul mașinii a fost nevoit să schimbe și alternatorul și stupoare... cureaua de accesorii era vizibil îmbătrânită , fisuri etc . Nici pe departe nu părea a fi curea nouă așa cum am platit . Plus de aceasta avem suspiciunea că pompa de direcție nu mai este cea a masinii.... Îmi pare rău că acum probabil e târziu să mai pot face ceva , dar macar voi aveți grijă unde mergeți cu mașina în service !!!
Cristiana Mamularu
Cristiana Mamularu5 ani în urmă
Mi-am luat masina distrusa din acest service dupa o luna jumatate. Am dus-o pentru un far si o aripa de schimbat si lipit o bara si am luat-o distrusa. Dupa o luna de stat in service si interminabile minciuni a venit furtuna si le-a cazut acoperisul pe masina mea. Au promis ca mi-o dau in bune conditii si am luat-o plina de zgarieturi ,tot interiorul patat, cu oglinda retrovizoare pusa gresit ,fara semnalizare,cu usa defecta pe partea dreapta,oglinda rupta si lipita.Sa nu mai vorbim ca unul dintre angajati mi-a luat o carca de bani iar factura primita a fost la jumatate,iar minciuni cat cuprinde.Masina arata ca dupa razboi acum.
Costel Rentea
Costel Rentea2 ani în urmă
Am fost mulțumit de reparațiile efectuate la acest service auto, de către personalul angajat. Felicitări administrației. RECOMAND.
Locații recomandate