/Timis/Service auto

Planet S.R.L.

Strada Lugojului 13B, Timișoara 300135, România

Planet S.R.L.
Service auto
4.7
145 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q773+VF Timișoara, România
+40 256 209 796
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Norbert Ardelean
Norbert Ardelean2 ani în urmă
Super calitate si seriozitate multumesc echipei pentru tot
Alex Tth
Alex Tth2 ani în urmă
Un service bun cu oameni serioși și prietenoși.
Marius Dragos
Marius Dragos2 ani în urmă
Așa service curat n-am văzut niciodată. Și personal foarte calm.
Ramona Cristina Novaconi
Ramona Cristina Novaconi2 ani în urmă
Am făcut ITP-ul, a fost preț ok (130 lei în 2021 e un preț foarte bun). Cu programare în prealabil am ajuns la ora stabilita și nu am stat mai mult de 20 de minute.
Iza .Csercsey
Iza .Csercsey2 ani în urmă
Am avut câteva experiențe cu ei, dar cumva mașina funcționa după aceea, așa că am renunțat la faptul că aveau o atitudine de toată jena. Ultima experiență, însă, am făcut programare și mersesem cu o problemă pe care dânșii o rezolvaseră în urmă cu mai puțin de 30 de zile, deci în garanție (cost aprox. 700 lei). Răspunsul a fost foarte agresiv, ton ridicat, nervi, deși în repetate rânduri l-am rugat pe domn sa se liniștească, neacuzandu-l de nimic, doar dorind rezolvată problema, ,,mașina e veche, se va tot strică" a fost răspunsul pe același ton ridicat al domnului pe care nu l-aș recomanda nimănui chiar de ar lucra gratuit.
Catalin Perianu
Catalin Perianu2 ani în urmă
Service de buna calitate cu oameni superbi!
Tibi N
Tibi N2 ani în urmă
5 stele +++ pentru echipa care lucrează la statia ITP din incinta atelierul auto. In 99% din cazuri se respectă programarea, iar daca există decalări ești anunțat chiar când ajungi la programare,lucru foarte important daca ai un program incarcat si timp limitat. Cu siguranță voi apela din nou la serviciile lor ori de cate ori am nevoie. Recomandarea cu încredere.
Madalina Bucataru
Madalina Bucataru2 ani în urmă
Nu as mai merge la acest service nici daca ar fi singurul deschis. Am facut programare pt un schimb de ulei si filtre, am ajuns la ora programata si a zis sa las masina ca o iau cand au liber la rampa (ce rost a mai avut programarea?). A durat vreo 3 ore, exagerat pt o treaba de 30-40 de minute. Am ajuns dupa masina, abia atunci s-au apucat sa resete si computerul de bord cu schimbul de ulei, dupa resetare in continuare imi aparea mesajul "service due", a zis domnul ca trebuie sa fac 500 de km si apoi dispare, i-am zis ca e prima oara cand mi se spune asta, dar na ce sa ii mai zic daca el e "priceput". Dupa 730 de km m-am intors pt ca nu a disparut eroarea. Am sunat inainte si am intrebat la ce ora pot sa vin pt ca nu pot sa stau sa astept iar. A spus la 13, am ajuns la ora 13 iar domnul cu care am vb a ajuns la service abia la 13:20 (ce rost a avut sa ma cheme la 13 daca stia ca nu ajunge). A pus testeru si a zis ca ii apare ca e stearsa. I-am zis ca mie imi apare in continuare in bord cand pornesc/opresc motorul, a resetat din nou doar nr de km facuti de la schimb la 0 si a zis sa mai fac inca 500 de km ca se sterge si daca nu se sterge de ce ma deranjeaza ca masina merge la fel. Deci dupa spusele domnului pot sa imi iau o dacie sa nu mai am computer de bord ca doar tot masina e si te duce unde ai nevoie. Solutia este sa merg la alt service si sa platesc iar ca sa imi scoata eroarea.
P.s: am lasat masina pt schimb de ulei iar cand am platit mi-a zis ca a completat si cu antigel ca era martorul aprins (in conditiile in care am antigel in portbagaj) dar au zis las ca e blonda si ii mai iau niste bani si pe asta.
Am platit pt 5L de ulei iar diferenta care nu a fost folosita nu mi-a fost data.
Cele mai proaste experiente la preturi ridicate!
Locații recomandate