/Timis/Service auto

Todorut International srl

Calea Lugojului 140, Ghiroda 307200, România

Todorut International srl
Service auto
4.6
568 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q8G8+QF Ghiroda, România
+40 256 243 737
volvotm.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandru Sabou
Alexandru Sabou2 ani în urmă
Salut ! Vreu sa vin in ajutorul celor din TM. Mi am facut schimbul de ulei in cutiea de viteze automata ,la un xc90 D5 din 2006, la Todorut International. Cutia nu functiona perfect , avea mici socuri la retrogradarea vitezelor la cald dar dupa schimbul de ulei a inceput sa meraega mai rau . Am decis sa schimb din nou uleiul ( oil flush ) dupa ce am vazut niste tutoriale pe youtube si cutia schimba forte bine acum. Atasez 2 poze in care puteti vedea diferenta de culoare a uleiului . Prima poza ulei gri dupa serviceul la TODORUT INTERNATIONAL cost 1500 lei si a doua schimbul fecut de mine acasa 500 lei. NU MERGETI LA TODORUT INTERNATIONAL!!!! De fapt am fost inselat . La cutia asta ca sa se shimbe filtrul am aflat abea apoi ca trebuie desfacuta in doua si la cum arata uleiul sigur nu au făcut asta …. Atentie !!! am platit schimb ulei si filtru
Maria Manole
Maria Manole2 ani în urmă
Confort, siguranță oferite ,însoțite de o echipă de profesioniști care găsesc soluții pentru nevoile fiecărui client ce pășește în firma asta !
Petru Onut Toma
Petru Onut Toma2 ani în urmă
Personal foarte Ok , nu te face sa aștepți de loc
Calin Bugnariu
Calin Bugnariu2 ani în urmă
O echipă de profesioniști ce deține toate atuurile necesare succesului: punctualitate, amabilitate, seriozitate și profesionalism. Recomand cu toată încrederea Todoruț Internațional (Reprezentanța Volvo Timișoara)
Paul B.
Paul B.2 ani în urmă
NU CUMPĂRAȚI DE LA TODORUȚ SUB NICIO FORMĂ!
Cei mai neserioși, mai delăsători oameni din branșă!
Mi s-a rupt cardanul la un Volvo S90 la 45.000 km(cumpărat de la ei la 25.000 km). Mi-au spus doar 'sorry, 1500€ va fi'. Niciun ajutor/sfaturi nu mi-au dat, le-a luat enorm pana sa isi dea seama ce are masina, nu mi-au dat mașină de schimb (stau de o lună fără mașină), dau telefoane pe la Bucuresti, mă cară din departament in departament. Toti spun ca nu e normal, ca e defect de fabricatie dar nimeni nu face nimic concret.
Nu își cunosc propriile mașini, le ia o săptăpâmână până să vină cu o diagnoză la mașină.
Total dezamăgit. Un COȘMAR.
Gabriela Ojoga
Gabriela Ojoga2 ani în urmă
Un vis numit Volvo .... o realitate extraordinara.
Vesna Cira
Vesna Cira2 ani în urmă
Un dezastru. De 4 zile imi tin masina pentru o zgarietura si ma mint zilnic. Ba ca li s-a stricat nu stiu ce la vopsitorie, ba ca le-a cazut tavanul la hala. Absolut ingrozitori. Si asta cu masina programata pentru reparatie si dusa la ei in ziua si la ora programata.
Ardelean Iulia
Ardelean Iulia2 ani în urmă
Au ținut mașina 2 săptămâni pt a vopsi o bara, un bandou, și sa schimbe cuiul de la mașină. Au furat sculele și tot ce se putea fura.
Locații recomandate