/Timis/Service auto

Bogmiradi

DN59A, România

Bogmiradi
Service auto
4
95 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q568+6V Timișoara, România
+40 723 835 456
bogmiradi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ciurdar Andrei
Ciurdar Andrei2 ani în urmă
Am fost azi cu o distributie plus pompa de apa. Am lasat masina de dimineata, la 5 dupa-masa m-au sunat ca e gata. Preturi medii inspre mari. Am primit factura si 2 ani garantie pe lucrare. Deocamdata este ok, nu sesizez ceva sa fie in neregula. Apreciez ca au reusit sa termina in aceeasi zi.
Paul Moldovan
Paul Moldovan2 ani în urmă
Super profesioniști!
Folosesc materiale și piese de cea mai buna calitate.
Marius Gligor
Marius Gligor4 ani în urmă
Foarte proasta organizare si customer service de un nivel slab. Am avut programare pentru revizie motor si schimb de ulei la cutie automata, iar cand am ajuns acolo mi s-a spus ca cel care face schimbul la cutie nu e la lucru, asa ca mi-au facut doar revizia la motor. A ramas ca ne auzim luni de dimineata, intamplarea fiind sambata, sa stabilim la ce ora sa vin pentru schimbul la cutie, dar luni cand am sunat nu mi s-a raspuns, apoi am trimis un mesaj la care raspusul a fost ca o sa ma sune in ziua respectiva sa stabilim ora, dar nu am mai fost sunat, cu toate astea am mai sunat eu de cateva ori, dar fara raspuns, mai apoi nici la mesaje nu am mai primit raspuns.
Ion Goanta
Ion Goanta4 ani în urmă
Am avut termostatul defect la un e 46, le-am zis ca banui ca e blocat termostatul. Mi-au schimbat vasul de expansiune cost total 500 ron bani aruncati aiurea, apoi mi-au cerut inca 500 sa imi schimbe termostatul care le-am zis de la inceput ca ala ar fi buba, dar am zis merg pe mana "specialistilor" am fost practic furat legal. NU RECOMAND. Incompetenti si scump.
Iron Lady
Iron Lady5 ani în urmă
Este un service de toata rusinea.Isi bat joc de oameni. Mi-am dus masina la ei si pe langa ca nu au facut rezolvat problema, mi-au cerut 80 de lei pentru ca au constatat ca curge ulei de la cutia de viteza si mi-au pus silicon la capacul de la cutia de viteza. Rusine sa va fie!!! Nu le-as da nici macar o stea!!
Aa aa
Aa aa5 ani în urmă
Am masini reparate la Bogmiradi de cateva luni bune si nu am mai avut probleme decit cu schimbul de ulei si consumabilele !!! Si apreciez foarte mult asta pentru ca lunar fac cel putin 8000 km.
Alxx mart
Alxx mart2 ani în urmă
Am facut o revizie acolo,iar unul dintre distrusii care trebuia sa faca schimbul de filtre ,mi a schimbat toate piesele,dupa 2 ore de drum,masina nu s a mai amorsat ,iar cand am dus o la alt service in acceasi zi,am vazut ca de fapt nu a schimbat niciun filtru si la cel de motorina i a lipit un abtipild de mann!nu recomand deloc,deloc!
Maxim Vali
Maxim Vali2 ani în urmă
NU RECOMAND, Feritiva de acest zis service, am fost la ei cu masina pentru o reparatie- si-au batut joc..... lucrarea de toata jena....personal incompetent, foarte scumpi RUSINE SA VA FIE, NU meritati nici macar o stea!
Locații recomandate