/Timis/Service auto

Ciclop

Piața Mitropolit Alexandru Sterca-Suluțiu 6, Timișoara, România

Ciclop
Service auto
4.3
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q64X+4M Timișoara, România
+40 256 224 833
ciclop.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian Turi
Adrian Turi2 ani în urmă
Piese extrem de scumpe, la un kit de ambreiaj si o volanta diferenta a fost de 800Ron, fata de un magazin online, apropo, nu au magazin online! Service-ul este bun si patronul binevoitor...am platit 1000Ron manopera pentru schimb de kit ambreiaj si volanta Golf 7...NU am primit piesele vechi inapoi, daca vreodata o sa mai trebuiasca sa umblu la masina, voi verifica daca corespund codurile cu cele scrise in factura.
E&G Codm
E&G Codm2 ani în urmă
Bani aruncați degeaba la acest service autorizat ,cu toți mecanicii lor repetenți în aceasta meserie.Domnul de la diagnoza iti ia 200 de lei pe presupuse,fără a ști sa interpreteze valorile parametrilor în timp real.Am schimbat 4 senzori de care nu trebuia sa ma ating.Multumesc Ciclop
Marinsecu Ioan
Marinsecu Ioan2 ani în urmă
Preturi tot mai mari și personal tot mai "extra calificat" care se miră când tu că și client nu știi ce tip de bec/ulei/far/stop îți trebuie... Nu e de mirat, poate că nu am nevoie să știu "profesioniștilor", poate de aia plătesc pentru produsul achiziționat și pentru comanda. Total dezamăgit. Din păcate nu recomand decât dacă este neapărată nevoie
Maria Roma
Maria Roma2 ani în urmă
Magazin bine aprovizionat pentru interese în domeniul automobilistic si articole colaterale. Are anexat si un service care oferă posibilitatea de a monta articole recent cumpărate din Ciclop.
Locuim in zonă si frecventam locația. Suntem f mulțumiți de felul in care personalul își servesc clienții. Recomand cu convingere.
Darius Costas
Darius Costas2 ani în urmă
Cred ca patronul trebuie sa ia masuri, degeaba au what'sapp, dacă nu iti răspunde nimeni. Acum câteva zile voiam doar o informație, despre un banal ulei pt motor, dacă îl au sau nu pe stoc. Am primit doar "buna ziua"
ALi - ALTerNATIVlose INfo
ALi - ALTerNATIVlose INfo2 ani în urmă
de apreciat, calitatea pretul si seeviciile companiei.. insa sa nu sunati dupa ora 17, nu ridica nici paznicul telefonul.. p.s. au mai se toate, si ce nu au pe stoc fac rost in timp util..
Carmen Gherman
Carmen Gherman2 ani în urmă
A fost oribil. Vânzătorii sunt total dezinteresați să vândă produsele. Se grăbesc să se uite pe telefoanele mobile și vorbesc la telefoane ca și când nu ar exista clienți. Și nu este prima dată când pățesc așa ceva. Nu cunosc bine produsele pe care le vând.
Rayo Rayo
Rayo Rayo2 ani în urmă
Niste hoti. M-am dus cu o masina la ei să-mi deschida capota. Voiam sa pun bateria pe ea, pentru ca am inchis din greseala capota cu bateria scoasa si acum nu o puteam deschide. Au crezut ca nu ma pricep si au incercat să-mi bage pe gat o baterie noua, dar am refuzat. M-au intrebat daca doresc sa schimbe sistemul de inchidere la capota, pretul fiind undeva la 600 euro. Am refuzat (masina nu merita investitia; odata pusa bateria, puteam si eu sa deschid capota) si am spus ca e suficient sa puna bateria. Asa ca m-au taxat cu vreo 100 euro pentru ca au deschis capota cu o sirubelniță lată (am descoperit asta ulterior), si au pus o baterie.

Am dus apoi alta masina. Avea problema cu apa care ajungea la 100 de grade in bord dupa 40 de minute de mers. Au pornit-o si au turat-o pe marginea strazii vreo 40 de minute, apoi au zis ca poate fi spart vreun furtun, sau chiuloasa, sau garnitura. Apoi au cerut 300 de lei. Pai in stilul asta imi deschid si eu service.
Locații recomandate