/Timis/Service auto

Autovest Garage

Calea Torontalului, Timișoara, România

Autovest Garage
Service auto
4.6
114 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q6J4+R3 Timișoara, România
+40 756 370 104
autovestgarage.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Medrea Catalin
Medrea Catalin2 ani în urmă
Super service, prețuri foarte bune pentru servicile oferite. Au fost singurii care m-au ajutat la ora 16:00 într-o zi de luni cu o problema la injector. Am fost la alt service înaintea lor cu mașina stricată practic, m-am riscat să mă deplasez cu ea, sa îmi spună că trebuie schimbat injectorul și că e scump și că nu se bagă la asta plus că nu mulți fac de astea. I-am găsit pe băieții de la Autovest printr-o recomandare de la mai mulți prieteni și au fost super. Nu trebuia schimbat niciun injector ci doar pusă mufa corect la injector🤣, băieții au dat aproape tot jos sa se poată uita la injector și s-au chinuit cu Renault-ul ceva. Au rezolvat tot în nici 15-20 de minute. Atât de mulțumit am fost de dedicarea lor și profesionalismul arătat că am fost și la constatare unde au găsit câteva probleme la mașină dar din nou, m-au programat și au rezolvat tot, iar acum suntem super mulțumiți de mașină.

Cu siguranță vom mai apela la acest service, cel mai bun din oraș.
Probabil singurul punct contra ar fi că e la ieșire din oraș, dar merită orice ar fi.

Mulțumim băieții și spor!
Florin Glodeanu
Florin Glodeanu2 ani în urmă
Am fost la schimb de ulei și când sa plec cu mașina ce sa vezi nu mai pornea. Concluzia lor a fost ca bateria de la cheie era gata, s-a terminat așa in 2 ore. (Mașina 2018).Am cumpărat baterie noua, aceiași problema. A încercat cu testerul lor și nu au găsit eroarea. A sunat un prieten sa vina cu un alt tester mai “profi” și a trebuit sa suport eu costurile pentru greșelile lor(acesta fiind de 150lei fără bon sau factura). Foarte urat din partea lor. Sper ca cineva sa vadă și sa ia măsuri.
Danut remus Tarpan
Danut remus Tarpan2 ani în urmă
Service rapid intr o ora masina era gata
Zoltan iuhasz
Zoltan iuhasz2 ani în urmă
Băieți profesioniști și serioși !
Cătălin Ioana
Cătălin Ioana2 ani în urmă
O echipă deosebită, condusă de Bogdan care este un conducător desăvârșit. Super oameni , serioși și foarte prompți. Recomand cu toată încrederea!
Vasile Trifoi
Vasile Trifoi2 ani în urmă
Am făcut ITP la acest service. Foarte bine organizați, am intrat cu 15 minute mai devreme decât ora programată, de treabă domnii au vorbit respectuos !Recomand !
Ovadark
Ovadark2 ani în urmă
Am avut aripa spate îndoită și ușa zgâriată , după ce au îndreptat și vopsit ușa și aripa , ușa se închide foarte greu cu cheia (mai că se rupe cheia în portieră așa tare trebuie să întorci de ea) iar geamul ușii scoate sunete metalice si uneori nu se mai închide.Problema închiderii greoaie am acceptat-o pt că avem nevoie de mașină dar geamul s-a stricat imediat după câteva deschideri și închideri. Dacă ai o mașină mai puțin scumpă e foarte probabil ca un om neinteresat sau calificat să se ocupe de mașina ta și să ai surprize neplăcute ca și mine. În concluzie am lăsat mașina perfect funcțională dar estetic deteriorată și am luat-o frumos vopsită și stricată. Nu recomand acest service.
Gabriel Motorga
Gabriel Motorga2 ani în urmă
Oameni de cuvânt.
Locații recomandate