/Timis/Service auto

TAMauto Anvelope & Service, Padurea Verde

Strada Gheorghe Adam 12, Timișoara 300310, România

TAMauto Anvelope & Service, Padurea Verde
Service auto
4.2
185 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q796+68 Timișoara, România
+40 731 008 281
tamauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Constantin Rares Tecsa
Constantin Rares Tecsa2 ani în urmă
Programul e pana la ora 18. Exista 3 rampe auto pt schimbatul anvelopelor. Ai zona de asteptare la interior, cu bar ai zone de mese mici, duo-individuale. Se poate plati si cu cardul. Oamenii sunt foarte de treaba. Mecanicii sunt ssritori si deschisi, vorbesc relaxat si frumos cu clientii, as putea spune chiar amical. Nu sunt deranjati daca le mai pui cate o intrebare sau doua.
Preturile sunt afisate la vedere, pe un mic panou amplasat langa rampele auto.
Au si servicii de indreptat si/sau sudat jante dr aluminiu, in caz ca aveti nevoie.
Service-ul este bine organizat in general, ofera serviciile de care ai nevoie, oamenii sunt profi, poti astepta finalizarea lucrarilor in conditii relaxante, la o cafea sau un suc.
Recomand.
Ionescu Dragos
Ionescu Dragos2 ani în urmă
AM FOST SA SPAL MASINA SI NU MAI FUNCTIONEAZA SPALATORIA! AM FOST DEZAMAGIT!
Paul
Paul2 ani în urmă
Stai 2 ore sa ti se repare ceva după care ti se spune ca nu au timp sa o faca, strica piese intentionat si ti le baga tie pe gat ca fiind vina ta, nu recomand.
Conti Conti
Conti Conti2 ani în urmă
Audi A4 B7, profesionist si rapid in acelasi timp, recomand Florin Iordache.
Marcel Curiman
Marcel Curiman4 ani în urmă
Am stat 7 minute in interiorul firmei ( 17:53 ora ajungerii in service ) - timp in care angajatul firmei a "făcut 10 lei " umflând roțile mașinii unei domnișoare ... Apoi , mi-a arătat ceasul și mi-a spus că este închis ... Sincer ?!
Cristina Vasilan
Cristina Vasilan4 ani în urmă
Tratata cu indiferenta, se asculta manele la maxim. Te simti ca ultimul om asteptand cuminte sa iti spuna personalul "hai bossu', trage mai incolo". Poate nu ar strica niște lectii de bune maniere,nai ales cand se vorbeste cu femei si copii de fata. Never coming back.
Buzlea Paul
Buzlea Paul4 ani în urmă
Comentariu ca Spalatorie Auto ( ca si service am dat review de 5 stele )

De ce aveti spalatorie auto daca nu sunteti echipati corespunzator?

Nu aveti personal angajat ( doar 1 persoana ) si aia necalificata.
Habar nu are ordinea in care trebuie spalata masina sau cum.

Sa incepem un review cu o relatare a faptelor, aveti doar o angajata ce spala masini ( persoana de treaba, dar non profesionala ), sa plans ca are mult de lucru si nu are timp de cand am ajuns, desii erau doar 2 masini la spalat si una din ele era aproape spalata.

M-a luat si pe mine la spalat,( interior exterior) fara sa scoata presurile, a inceput cu spuma ( o spuma usoara " gen lichid de parbriz" foarte apoasa si nimic ce sa semene cu o spuma ce trebuie sa indeparteze mizerie " ca norocul ca nu era murdara decat prafuita masina" ) dupa care, jet de apa abundent ( aici nu am avut ce comenta, a fost destul de profi cu jetul de apa si a acoperit masina in proportie de 90% " destul de multumitor ")

Dupa care mi-a spus sa mut masina de acolo ca sa o stearga, ( sa stea la umbra sa nu o stearga la soare ), din pacate soarele acoperea 50%-70% din spalatorie/service, am puso spre intrare unde era partial umbra, masina era 60% la umbra 40% la soare.

Primul lucru care l-a facut a fost sa-si aprinda o tigara, ( masina nu are voie sa stea la soare cu apa sau raman pete daca se usuca apa pe ea ), mi-am scos carpa proprie din masina ( carpa profi pentru sters masina ) am intrebat unde pot sa o umezesc, ( mi s-a recomandat o galeata cu apa destul de murdara din punctul meu de vedere, dar fie ) am inceput sa sterg usile stalpii si partea de la chedere,
Intre timp ea ( probabil se simtea prost ) a inceput sa stearga restul masinii.

S-a apucat de aspirat cand a vazut ca sterg eu bine masina si probabil voia sa termine mai repede, in interior a aspirat bine, dar in portbagaj, si gol si deschis nici macar nu sa atins de el.

Bordul l-am sters eu, iar geamurile erau semicurate fiindca le sterg eu saptamanal pe interior, drept urmare nici nu s-a atins de ele DELOC.

Nici parbriz, nici laterale, nici nu mai vorbesc de haion care l-am sters eu in intregime, interior exterior. Cum sa nu stergi geamurile la o masina?

Inainte de a termina am intrebato de ce nu da pe jante cu solutie, pentru ca erau chiar murdare, dar mi-au zis ca nu au asa ceva.
Le-am sters eu acolo la fata locului cu servetele umede (10-15 min) nici nu a fost interesata sa ma ajute sau sa-mi dea ceva cu ce sa le sterg...

Per final am ajuns la urmatoarele concluzii:

PRO:am fost multumit de cum a aspirat si a dat cu jetul de apa pe masina, si parea o persoana onesta .

CONTRA: Nu au solutie ( spuma) buna, Nu au personal calificat, Nu au solutie de inmuiat jantele, nu sterg bine interiorul si nu da nici un fel de solutie in masina pentru miros sau dezinfectant plus ca doar se plange ca nu are coleg sau ca e cald.

Costul total a fost 30 de LEI, si a fost ultima data cand mai merg la o spalatorie, daca vreti o masina curata, spalati-va singuri masina, cumparati solutii si ce aveti nevoie, in timisoara prea putine spalatorii ce au personal calificat sau solutii si echipamente pentru ce ai nevoie.
Penibil
Ionut Gabor
Ionut Gabor2 ani în urmă
Mecanici stiu ce au de făcut, am avut programare, totul a decurs normal. Schimbat anvelope vara cu iarna. (putin morocănos mecanicul la masina mea, dar toti avem zile proaste).
Locații recomandate