/Teleorman/Service auto

OVIDIU SERV COM S.R.L.

Strada Dunării, Roșiori de Vede, România

OVIDIU SERV COM S.R.L.
Service auto
3.9
57 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
32M5+38 Roșiori de Vede, România
+40 743 223 820
ovidiuserv.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gigi Calin
Gigi Calin2 ani în urmă
Mi-au fost remediate profesionist și într-un timp rezonabil defecțiunile la auto. Prețuri medii, între reprezentanță și service-uri de cartier. Oameni amabili, serioși. Îi recomand!
Elisei Child of God
Elisei Child of God2 ani în urmă
Am venit cu un bmw 520d e60
Pierdea apa prin teava esapament fum alb .
Iar mechanici mi au zis ca am chiualasa dusa , dar fara sa verifice doar asa vizual , mi au recomandat un alt motor ! . Le am si explicat ca pe la racitor imi curgea antigel , dar iei tot insitau ca e chiulasa dusa
Nu prea mi a convenit va dati seama !
Ma m dus la o cunostinta si mi a zis ca am racitorul de gaze crapat !
!

Trageti voi concluzia !
Reli utuleanu
Reli utuleanu2 ani în urmă
Ok.. F amabili și profesionisti
Alexandru BOȘCU (Chappie)
Alexandru BOȘCU (Chappie)2 ani în urmă
edit: 100% dezamăgit, un funcționar ciufut la ITP, nu am primit informațiile necesare, nu mi-a răspuns nimeni la întrebarea legată de ”ce fac acum că am fost respins la ITP” și am ajuns să circul 4 zile fără ITP...a da, am mai și plătit degeaba ITP-ul pentru o verificare la mișto, aparent nu mi s-au verificat multe la mașină...TRIST, dar asta-i România

P.S. ăsta este al doilea review, am făcut două, să fiu și eu arogant la adresa service-ul.

later edit 2: după ce am citit răspunsul dumneavoastră am realizat un lucru, nu aveți habar ce spuneți. Vă pot demonstra asta prin faptul că încă mai am actele care dovedesc că am făcut ITP-ul la d-voastră și pe ele nu scrie nimic de gaze, fum excesiv, compresie slabă (PENTRU CĂ MAȘINA NU ARE NIMIC DIN ASTEA)...
Alexandru Boscu
Alexandru Boscu3 ani în urmă
Unul dintre cele mai proaste service-uri la care am fost și de care am auzit...

Încep prin a spune că am mers acolo pentru un ITP, mi-au respins ITP-ul și nici măcar nu au verifcat corespunzător mașina, a scris acolo pa defecte ceva și m-au dat afară...
Am întrebat cât timp am să fac reparația și revenirea la ITP, 30 de zile a zis ciuftul care cică e mecanic, se pricepe el..
Până să aflu că nu mai am drept de circulație, am făcut 500km fără să știu că mă puteam frige cu o amendă și multe drumuri la poliție, totul din cauza unui dobitoc care nu și-a făcut treaba.
Într-un final am ajuns să fac ceva reparații, un alt ITP și să aflu de o problemă majoră la sistemul de frânare, on condițiile în care pe foaia de ITP dată de service-ul OVIDIU SERV LLC nu este menționat nimic.
Tipic românesc, las-o vre că merge așa..
JALNIC!!
Ionut 1
Ionut 14 ani în urmă
Nu recomand! Daca vi se strica masina in fata service-ului, sa o luati cu platforma sa o duceti unde stiti. Sunt amabili până le dai masina, apoi iau haina de pe tine. Pun cele mai ieftine piese posibil la prețul unor piese premium. E un service asemanator unuia de reprezentanta, doar ca aici platesti pretul la fel ca la reprezentanta auto dar piesele sunt indoienice la fel cum le-ai schimba in cel mai ieftin atelier.
Leonard Bunciu
Leonard Bunciu5 ani în urmă
Mecanici profesioniști. Am avut o problemă cu electromotorul în zonă și deși îmi trebuia o programare cu puține insistențe, șeful de acolo a acceptat sa ma ajute (ma aflam la peste 200 km de casă). Nu mi-au putut repara problema, dar este un electrician în zonă care se ocupă. Domnii de acolo mi-au demontat și montat după reparație piesa. Au fost amabili și au mers cu mașina personală până la electrician. Recomand cu încredere. Service-ul are elevatoare, truse de chei profi, robot de încărcare/booster pornire, vopsitorie, angajații profesioniști, practic pot rezolva orice problema!
Top Cat
Top Cat2 ani în urmă
Preturi prea mari si cand le ceri justificare iti dau banii inapoi si te dau afara.

Prices to big qnd when you demand justification they return your deposit and kick you out
Locații recomandate