/Suceava/Service auto

Turbotoni - Reparatii Turbo Turbina Turbosuflante

Strada 22 Decembrie 1989 153, Suceava 720132, România

Turbotoni - Reparatii Turbo Turbina Turbosuflante
Service auto
4.4
356 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M7JR+G6 Suceava, România
+40 751 017 686
turbotoni.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Danut Burlacu
Danut Burlacu2 ani în urmă
M-am prezentat cu mașina conform programării la 8,30, s-a făcut diagnoza si s-a pus diagnosticul corect. La 11,30 am plecat cu problema rezolvata(turbina). Recomand.
Elvis Bolohan
Elvis Bolohan2 ani în urmă
Am reparat un vw Tiguan care se limita in viteza. Au spălat și Dpf-ul fără sa ma taxeze. Sunt mulțumit de lucrare. Recomand
Marcel Condruc
Marcel Condruc2 ani în urmă
Șeful, cam arogant ! Dar a fost bine a eși treabă bună , lam rugat sa mai lase ceva la două turbine a zis ca da dar în final mia făcut factură două turbine 2000 de lei.
Lu Ci
Lu Ci2 ani în urmă
Am fost la ei cu o problema pe partea de electrovalva.. Mi-au zis un preț și după 10 minute când s-a întors înapoi la mine, mi-a zis un alt preț cu 500 de lei mai mult.. Nu mi s-a justificat prețul cerut și la sfârșitul recondiționării, când am fost sa plătesc, mi s-a zis ca plătesc mai puțin cu 150 lei care însemna că nu a mai schimbat conducta de ulei care duce la turbina ptca au zis ca e ok cea pe care o am și îmi oferă garanție, prețul inițial a fost între 1500-1600 lei cu recondiționarea turbinei și electrovalva noua, și prețul al 2lea a fost 2000 lei cu schimbare electrovalva noua+turbina +conducta.. Nu mi-a mai schimbat conducta.. Dar tot am plătit 1800 lei din motive nejustificate când ei mi-au zis clar maxim 1600...unde au intrat cele 200 - 300 lei??
Constantin
Constantin2 ani în urmă
Super profi baietii de la Turbotoni, am fost cu o problema pe actuator. la ora 8.30 am foat programat, 10 min a durat diagnoza, 40 de min demontat/ montat actuator nou (care era pe stoc) si programarea acestuia. Am facut mai bine de 3000km si masina merge perfect. Recomand cu incredere, am colaborat telefonic cu ing. Ovidiu si cu mecanicul Vladut !
Cristian Bursieru 23
Cristian Bursieru 232 ani în urmă
Nu recomand nimănui acesta firma ! De ce ? Mint in legătura cu prețul la tel îți zice un preț când ajungi acolo e alt preț ! Când mi-au schimbat turbina au zis ca au schimbat și uleiul la motor, când ajung acasă pe buna baza ca au zis ca la schimbat, am verificat joja , uleiul vechi, mincinoși și o experinta de neuitat…..ps in curte la ei mai erau clinti nemulțumiți de serviciile lor , sunt doar pe luat banii și când te întorci sa le reproșezi ceva ei sunt buni numai mașina este de vina….sartatani și escroci pe fata.
Claudiu Galan
Claudiu Galan2 ani în urmă
Recomand, foarte serioși și rapizi, am remediat problema în aceeași zi.
Adrian Adi
Adrian Adi2 ani în urmă
Recomand am fost cu o turbina la un Passat b5
Procedura a fost rapida si o reparație foarte buna acum nu mai am probleme cu mașina
Am parcurs km și merge CEAS turbina 👌
Locații recomandate