/Suceava/Service auto

Master Auto Glass

Strada Traian Vuia 2D, Suceava 720021, România

Master Auto Glass
Service auto
4.7
252 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M66X+WQ Suceava, România
+40 733 995 631
masterautoglass.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Yonutzu Nykas
Yonutzu Nykas2 ani în urmă
O firma cu adevarat profesionista in ceea ce face. Am schimbat parbrizul atat pentru autoturismul personal, cat si pentru autoutilitara de munca. Si toate astea in garajul meu. Pentru ambele autovehicule am beneficiat de servicii de cea mai buna calitate pentru schimbare parbrize la domiciliu.
Petru popescu
Petru popescu2 ani în urmă
Parbrizul montat de cei de la Master se potriveste perfect la masina si intreaga lucrare arata ca si cum parbrizul este unui original. Unde mai pui ca toate aceste servicii de schimbare parbrize la domiciliu este foarte accesibil si ca tarife. Un mare MULTUMESC pentru serviciile pe care mi le-ati oferit!
Ana-Maria Manole
Ana-Maria Manole2 ani în urmă
Ma bucur ca am ascultat de recomandarea unui prieten care mi-a spus de aceasta firma. Am avut un parbriz care trebuia schimbat si in cateva zeci de minute de cand am sosit in atelier, parbrizul era montat si am pornit repede la drum. Montajul de calitate, piesele folosite originale si de calitate – totul este la superlativ.❗
Ramona Moldovan
Ramona Moldovan2 ani în urmă
Master Auto Glass

Cei mai buni in schimbare parbrize autoturisme. Primesti garantie pentru piesele folosite si pentru manopera, beneficiezi de rapiditate in rezolvarea problemei si ai costuri foarte bune pe piata de astfel de servicii. Sunt multumit in totalitate.
Claudiu Albu
Claudiu Albu2 ani în urmă
Am fost foarte necajita cand am aflat ca trebuie sa schimb parbrizul masinii. Am primit recomandarea de la un prieten sa apelez la aceasta firma si acum ma declar foarte fericita ca i-am urmat sfatul. Sunteti foarte tari, tineti-o tot asa!
Andreea stan
Andreea stan2 ani în urmă
Mi-au castigat respectul baietii care au schimbat parbrizul autoturismului chiar la mine in garaj. Au venit exact cum au spus ca vor ajunge, au schimbat imediat parbrizul si toate lucrarile sunt de calitate. 5 stele❗❗
Silviu Gabriel
Silviu Gabriel2 ani în urmă
Recomand tuturor soferilor care au probleme la parbriz si care necesita schimbarea acestuia pentru masina lor. Profesionalism, seriozitate si foarte mult bun simt. Multe plusuri si nici o obiectie pentru aceasta firma.
Razvan Razvy
Razvan Razvy2 ani în urmă
Un prieten mi-a recomandat firma din Suceava pentru schimbarea parbrizelor la camionul pe care il conduc. Am mers pe mana lor si bine am facut. In cel mai scurt timp am pornit la drum cu camionul avand parbrizele schimbate.
Locații recomandate