/Sibiu/Service auto

Performance Garage

Strada Distribuției 1a, Sibiu 550135, România

Performance Garage
Service auto
4.4
194 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4XJ+CJ Sibiu, România
+40 740 141 414
performancegarage.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius-Alin Pavăl
Marius-Alin Pavăl2 ani în urmă
Recomand cu încredere. Am schimbat kit complet distribuitie, ulei și filtre, discuri și frâne față la Volvo XC60.
Respectă programarea, foarte promți și amabili, răspund la orice e problemă.
Sunt foarte mulțumit.
Mulțumesc Performance Garage!
Adevărați profesioniști!
IOAN CALUGAR
IOAN CALUGAR2 ani în urmă
Niște incapabili care își dau aere de profesioniști. Când nu sunt in stare sa identifice problema la mașina îți inventează un defect astfel încât s renunți la reparație . Doar pt ca cei de la “Performance” sunt niște cârpaci dar bine comercializați nu înseamnă ca eu trebuie sa arunc mașina la gunoi! Și in ceea ce privește proba video așa cum fac reclama au trebuit sa bage mașina pe stand înapoi in momentul in care am solicitat-o. Și pe filmare se vede ca nu e nici pe departe așa cum mi-au zis înainte . In concluzie: EVITAȚI ACEST AȘA ZIS SERVICE!!
Aruncați niște soluții doar ca sa mascați incompetenta! Dovada o face și filmarea făcută de voi! Atrageți oamenii prin publicitatea de la radio și ii pierdeți prin nepricepere! Va multumiți ca niște oameni mici ce sunteți cu suta aia de lei pe care o încasați pe acea diagnoza fictivă!
TrasnitiiRo Official
TrasnitiiRo Official2 ani în urmă
Aici mecanica se face "pe incercate", Am fost aici cu o bataie pe fata la un audi a4 , au zis sa schimbam amortizoarele si rulmentii de virare ca de acolo e, nu a fost de acolo, au zis ca e posibil sa fie caseta de directie, sunetul era unul de care orice incepator in ale mecanicii isi putea da seama ca nu e din caseta de directie, am refuzat sa o schimb si am rezolvat problema in alt service, bataia provenea de la o bieleta antiruliu! Pe langa asta, am vrut sa se schimbe uleiul si filtrele, le-au schimbat dar fara sa ma intrebe ce marca vreau sa bag, au bagat motul, acolo au ei adaosul cel mai mare, filtrul de polen l-au pus pe cel mai ieftin, orice miros imi intra in masina iar pe factura se vede filtru cu carbon activ...ceea ce clar nu este, iar astea sunt doar problemele pe care le-am depistat eu.
Pe langa asta, un lucru destul de grav este acela ca am luat masina lovita pe aripa stanga si usa dreapta, lovituri clare de cheie/ustensile de mecanic! Au spus ca nu ei au lovit masina si ca asa am venit cu ea!
Nu recomand acest service nici macar pt echilibrat roti!!!
Robert
Robert2 ani în urmă
În primul rând nu ați fost în stare sa identificați de unde sunt mai exact pierderile de ulei.
Legat de partea financiara, am achitat 320 lei pentru etanșarea capacului separator de ulei, ce ați fi vrut sa va mai plătesc mai ales ca am venit de atâtea ori și nu ați găsit problema? Sunt eu de vina ca nu cunoașteți meserie?( apropo legat de
adevarata problema cu scurgerea de ulei, am găsit mecanicul potrivit care a detectat din prima problema, anume garnitura de chiuloasa, poate va ajuta sa știți pe viitor.)
Sa aveți o zi buna!!! Rușine nu are de ce sa-mi fie inginerilor !!!😅😅😅
Emillian Pârvulescu
Emillian Pârvulescu2 ani în urmă
După parerea mea sunt bine pregătiți și corecți.Am ajuns cu mașina la sevice cu întreruperi la motor după ce am fost la un alt mecanic pentru aceasta problema dar nu și-a dat seama ce este stricat. Am lăsat mașina iar după masa am fost sunat și anunțat de defectul acesteia, pret și timp de reparație . Am decis sa repar mașina dacă tot au descoperit problema . Foarte multumit mașina merge perfect, termenul de reparație și prețul au fost respectate .
Ioan Presecan
Ioan Presecan2 ani în urmă
Recomand !!!! Am ajuns la ei printr-o recomandare. Mașina nu baga caldura respectiv un Ford focus 2014. După verificare mi-au spus ca problema este Chiulasa. Nu i-am crezut așa ca am fost in alt sevice iar cei de acolo mi-au zis ca este termostatul (greșit) am schimbat termostatul si mașina făcea la fel (cost 650 lei ) . M-am întors la acest service si au remediat probelma care a fost constatata inițial de ei. Îmi pare rau ca nu i-am crezut deși mi-au explicat foarte clar . Felicitări echipei Performance Garage pentru implicare si corectitudine !
Mihai Matei
Mihai Matei2 ani în urmă
Au identificat problema în scurt timp și au remediat-o în aceeași zi. Un mare plus pentru ei, după finalizarea reparației, au făcut test de drum pentru a se asigura de calitatea lucrărilor, cât și test de frânare pe stand pentru a demonstra ca au procedat corect, lucru pe care eu nu l-am mai văzut în alt service de când dețin vreodată o masina. Recomand cu încredere!
Popa Marcel
Popa Marcel2 ani în urmă
După mai multe plimbări prin service-uri de renume din Sibiu, chiar si reprezentanta am ajuns la Perfomance Garage unde am rezolvat o problema veche și supărătoare provenita din filtru de particule înfundat. Toată stima și respectul pentru acest service!
Locații recomandate