/Sibiu/Service auto

Electrician Auto Sibiu

Strada Distribuției, Sibiu 550135, România

Electrician Auto Sibiu
Service auto
4.6
68 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4XM+5H Sibiu, România
+40 740 830 869
electricianautosibiu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Baiceanu Toader
Baiceanu Toader2 ani în urmă
Nu recomand. Nu repara nimic. Costa foarte mult și apoi te trimite la alt"profesor" de la Cedonia. 🤣. Bani mulți pt nimic. Și nici nu da garanție, sau bon fiscal. Ma simt păcălit, asa ca nu voi mai merge aici.
Daniel Haș
Daniel Haș2 ani în urmă
preturi destul de piperate pt ca nu prea sunt multi electricieni pe zona, am apelat o singura data la serviciile lui, n-am primit factura sau garantie pe lucrare si desi am insistat ca am o eroare de bec ars el a zis ca nu....
Popereschnjuk Duum
Popereschnjuk Duum2 ani în urmă
Am venit fara programare cu probleme la închidere centralizată si alarma. Înțelegând ca trebuie sa plec la noapte, s-a ocupat de masina fara rand. M-a prevenit ca poate dura cam 2-3 ore, am zis ca astept. Intr-o ora masina a fost gata, totul functioneaza perfect.
O experienta foarte pozitivă!
Ion Constantin Harpa
Ion Constantin Harpa3 ani în urmă
Un om profesionist in meseria lui si foarte corect garantat cine merge la iel no sa regrete un foate bun meserias calitativ si pret pentru toata lumea!!!
Adrian Gheorghisan
Adrian Gheorghisan4 ani în urmă
Mi-a schimbat un switch la pedala de frână. M-a pus sa cumpăr aceeași piesa de 2 ori și tot nu a reușit sa rezolve problema. A zis ca îl depășește. M-a trimis la altul care mi-a schimbat același switch și a funcționat. Concluzia: nu a știut sa îl monteze. Am cumpărat 2 switch-uri degeaba pe care le-am aruncat și am plătit manopera tot degeaba
Mihai Bucur
Mihai Bucur2 ani în urmă
Recoandfoarte super mam dus fara programare ,recomand am fost cu o problemă și mia rezolvat și alta care nu știam și ieftin .mulțumesc frumos .
Mio Nistor
Mio Nistor2 ani în urmă
Servici foarte bune sunt multumita
Victor victor
Victor victor2 ani în urmă
Mi-au montat un casetofon nou,apoi nu a mai funcționat kilometrajul și vitezometrul. Am fost a doua zi la ei și mi s-a răspuns că nu are treabă una cu alta(casetofonul cu celelalte defecte.Am umblat prin service -uri 1 lună și nu mi-a găsit nimeni problema. Intr-o zi scot mufa de la casetofon șI...SURPRIZA, funcționau kilometraj și vitezometru. Au legat firele aiurea. Am rugat un NEPROFESIONIST (eu nepricepându-mă ) și problema s-a rezolvat. NU RECOMAND.
Locații recomandate