/Prahova/Service auto

Cronos Nico Service

Strada George Coșbuc 4, Băicoi 105200, România

Cronos Nico Service
Service auto
4.4
112 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2RMQ+9C Băicoi, România
+40 730 111 050
cronos-service.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihail Bogdan Dinicu
Mihail Bogdan Dinicu2 ani în urmă
Prompt și foarte bine tratat. Amabili și, până acum, profesioniști. Cu siguranță o să revin.
Adriana Radu
Adriana Radu2 ani în urmă
La superlativ totul, de la salariați, până la șeful de unitate. Promtitudine, profesionalism și corectitudine. Prețuri foarte mici în comparație cu alte service-uri. Șeful service-ului a dat toate detaliile tehnice pt. executarea reparațiilor. Recomand acest service!
Sofia Covaci
Sofia Covaci2 ani în urmă
Colaborarea excelentă , promptitudine in oferirea serviciilor, prețuri rezonabile.
Alexandru Iacobescu
Alexandru Iacobescu2 ani în urmă
Mi-a plăcut că au respectat ora programată. Și durata estimată. Nu au depășit prețul estimat și m-au ajutat și cu probleme suplimentare observate fara extra cost.
Ovidiu Tarboaca
Ovidiu Tarboaca3 ani în urmă
Am venit pentru o diagoza si am fost refuzat . Nu lucrează dupa alți lucrători. Trebuie să veniți la această unitate doar cu masina virgină, sa fie primul lucrător. Nu recomand. Mentionez ca instalație electrică nu este modificata. Nimeni din service nu a ridicat capota la masina sa vada daca exista vreo modificare in instalația electrică (masina nu avut plăcerea de a fi primita în incinta unitatii). Am plecat la un alt service , masina a fost testată si a constatat calculatorul cu problema. A fost înlocuită si masina functioneaza optim. Repet : vin la acest service cu masina din București cu electroventilatorul nefunctional ( pericol de supraincalzire si calare motor). Caut pe net un service specializat Fiat (asa se intitulează pe situl lor). Abia ajung fără să calmez motorul si surpriza " renumitul service nici nu ridică, capota de la motor sa vada ceva probleme - te trimite la plimbare ca nu lucrează o masina care a mai fost văzută la service de alți lucrători. Un Fiat Punto din 2005 nu poate fi virgin ( nepipait de nici un specialist). Restul este .......
Ciprian Anton
Ciprian Anton3 ani în urmă
Sincer vorbind nota 10 pt domnul Gabi. Am sa revin dacă e cazul. Nu am făcut decât o diagnoza, dar am aflat multe aspecte cu aceasta ocazie.. ✌️
Danalin cojocaru
Danalin cojocaru2 ani în urmă
Neserioși! Nu respectă programarile telefonice! M-am dus pe 25 ian la 8 am, programat telefonic in urma cu 4 zile si am fost refuzat pe motiv ca au de lucru sisavin peste alte 2 zile... Nu te intreaba nimeni cum te numesti, ce nr de inmatriculare... Nu recomand! Faceti Fiat de râs cu atitudinea asta!
Virgil Virgilescu
Virgil Virgilescu2 ani în urmă
Seriozitate, promptitudine, profesionalism.
Locații recomandate