/Prahova/Service auto

Elite Tires Distribution

Str. Podul Inalt 1, Ploiești 100457, România

Elite Tires Distribution
Service auto
4.6
193 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2Q3+8F Ploiești, România
+40 761 141 585
anvelopejantealiaj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabi Oncescu
Gabi Oncescu2 ani în urmă
Platforma este precisa si functioneaza optim conform cerintelor pe care le-am avut. Info prompt cand produsele au sosit si interesanta platforma pentru programare la montaj. Intr un cuvant, digitalizarea pare sa functioneze bine.
Dpdv comercial, mi as fi dorit mai multa flexibilitate la capitolul negociere pret, insa, asta i o chestiune pur personala ce tine de asteptari. Acesta este motivul pentru care ofer 4 stele si nu 5.
Samuel Asavei
Samuel Asavei2 ani în urmă
Am comandat online, am fost contacta ulterior de ei comunicandu-mi DOT-ul si data aprox de livrare. In ziua cand a sosit livrarea am trecut aprape ora inchiderii. Ne avand programare sa le si montez la ei mi sa comunicat sa astazi nu se poate insa dupa ce am vb si cu personalul din service sa rezolvat si cu montajul (100lei toate 4)
Cătălin Dinu
Cătălin Dinu2 ani în urmă
Prețuri foarte bune, dot recent deși nu am solicitat înainte date despre asta.
Montajul făcut tot la ei cu programare , aparatură de echilibrat de ultimă generație, fuzetele date cu ceva lubrifiant, prezoane strânse la cuplu cu dinamometrica. Mulțumit!
Marin Chirițoiu
Marin Chirițoiu2 ani în urmă
Experienta neplăcută. Pe saitul de vânzare este indicat specificat faptul că nu se poate plăti cu cardul, doar Cash. Am fost la bancomat am scos bani și la magazin am constatat ca 50 lei sau evaporat unde nu știu că de la bancomat nu am avut surprize niciodată. În
P. A.
P. A.2 ani în urmă
Foarte amabili si prompti ! Am comandat 2 anvelope online si mi s-a adus in vedere ca sunt dot 2019, dar spre neasteptarea mea au venit cu dot 2021.Foarte multumit !
C Alecs
C Alecs2 ani în urmă
O experienta placuta. Au lucrat frumos si repede. Preturile competitive la cauciucuri iar la vulcanizare imbatabile mai ales cand comparam cu preturile dim Bucuresti.
Robert Stoian
Robert Stoian2 ani în urmă
Am comandat un set de anvelope Continental AllSeasonContact undeva pe sfârșit de săptămână și marți mi-au fost deja livrate. Anvelopele au venit cu același DOT comunicat anterior comenzii, adică 2020 (luna iulie mai exact), fiind produse în Germania. Cât despre anvelope, nu pot spune decât că sunt foarte bune (totuși, încă nu am avut ocazia să le testez pe zăpadă), după aproximativ 5000 km arată ca noi.
Recomand această firmă pentru seriozitatea și transparența de care au dat dovadă cât și datorită produselor comercializate
Cristian Poiană
Cristian Poiană2 ani în urmă
Livrare rapida, comunicare DOT si preturi mici.

Avand probleme la montaj cu 4 anvelope, returul s-a rezolvat extrem de rapid si fara probleme.
Asta arata respect pentru client.

O sa revin. Merci!
Locații recomandate