/Ilfov/Service auto

Serus.ro

Șoseaua de Centura 17, Loc. Chiajna, jud Ilfov, București, 077040, România

Serus.ro
Service auto
4.2
697 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
CXR8+P8 Chiajna, România
+40 21 444 3335
serus.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Tofan Constantin273 zile în urmă
Bună ziua, am fost în acest service cu mașina, deși aveam programare pe data 03.08.2023 in alt service serus renault, m-am prezentat cu mașina la service serus chiajna, iar aici aveam programare pentru data de 09.08.2023,,aici am întâlnit o echipă de super profesioniști și m-au ajutat să-i facă revizia mașinii. Domnul Marius Alexandru consilier service, am toată stima, un domn de mare calitate și totodată un bun consilier. Ori de câte ori am venit în acest service personalul din acest service, merită toate aprecierile mele. Bravo tuturor din acest service pt amabilitatea și responsabilitatea de care dau dovadă în calitatea serviciilor oferite către clienții lor.Nota 10+🙏
Marian Ion
Marian Ion2 ani în urmă
Am fost cu masina la o verificare a intregii instalatii de ardere pentru unele probleme datorate combustibilului de slaba calitate.
Am predat masina, am preluat masina. Totul a durat aproximativ 2h, masina a fost verificata, nu au fost necesare reparatii, totul curat, serviciu impecabil. Am asteptat in spatiul special rezervat, la cafenea.
Masuri Covid sunt in vigoare, oamenii le respectau.
Mihai Rîșnoveanu
Mihai Rîșnoveanu2 ani în urmă
Nu recomand sub nicio formă acest service/reprezentanță.

Până acum am 2 experiențe negative:
1. S-a decojit panoul de climă și au refuzat înlocuirea lui, pe motiv că eu l-am lovit și din cauza asta s-a spart (am rezolvat la Meridian Sud, care au fost înțelegători, mi-au explicat foarte frumos că panoul a fost pus pe mai multe tipuri de autovehicule și s-au mai întâlnit cu această problemă - la Serus era imposibil, ei nu mai pomeniseră așa ceva, era vina mea)

2. Azi am fost la revizie și am reclamat, printre altele, următoarele:
a) scârțâit rolă întinzătoare - au zis că defectul nu a fost constatat, deși el se aude foarte clar (este imposibil să nu auzi)
b) zgomot metalic tetieră pasager la rularea autovehiculului - au zis că defectul nu s-a manifestat, fără să facă probe. (cu alte cuvinte, eu mă plâng că face zgomot în mers iar ei constată că atunci când stă pe loc nu se manifestă - BRAVO, foarte profesional).
În plus, față de cele menționate, responsabilul cu întocmirea documentației de service îmi explică că am de plătit și resetarea intervalului service deși i-am cerut în mod expres să nu o facă.

Programare făcută de 5 zile pentru ora 10, când am ajuns autovehiculul era programat pentru 10:30 și a intrat în atelier undeva la 10:45 (înțeleg să mai existe întârzieri, dar totuși).

Astfel, din punct de vedere Garanție oferit de Serus, acesta este NUL.
Panoul de climă l-am stricat eu, dar Meridian Sud n-a fost de acord cu declarația asta.
Rola nu se aude, tetiera nu se aude.
Lipsă totală de profesionalism.

Nu recomand acest service.
Constantin Dumitru
Constantin Dumitru2 ani în urmă
daca nu te conformezi cerintelor, grupului Renault, te blocheaza, angajatii de la receptie nu au voie sa iti mai faca programare pentru intrare in service, iti va comunica sa iei legatura cu seful lui, iar apoi, seful nu iti raspunde la telefon si ulterior trece timpul, pierzi garantia si avantaj ei…
Renault Megane 4, 1.3 tce, 140cp, 2020, schimbat caseta directie la 14.000km, timoneria de 2 ori, mi-au rupt in service tot cadrul de la schimbatorul de viteze ( de unde si aceasta problema cu ei - Serus Chiajna) pentru ca le-am explicat ca nu aveam cum sa rup eu acel chenar de plastic.
Probleme la cutia de viteze, din treapta 2 nu ajunge singura pe liber, doar asistata.

Renault— 🤢🤮
Marian Camomino
Marian Camomino2 ani în urmă
Recent am vrut sa ma programez la ei, ptr o reparație minora însa nu am reușit să-i contactez telefonic, asa ca am apelat la alt service. Culmea, aveam numărul unui tip de la Serus însă nu mi-a raspuns, de, ei sunt ocupați tare, te poți programa numai pe e-mail. Alta problema este ca nu te lasă să vezi cum lucrează. Dacă ii duc uleiul anume pretins, care este scump, nu am garanția ca tocmai acela va fi și folosit
Vlad J
Vlad J2 ani în urmă
Am cumparat o Dacia spring noua de la ei. Cu cauciucurile de vara cu care a venit trepida toata masina. Am presupus ca nu le-au echilibrat bine dar dupa ce am cumparat cauciucuri de iarna masina face la fel.
Toate rotile se misca stanga-dreapta sus-jos pe aparatul de echilibrat. Ei sustin ca asa e normal, ca asa fac toate. Intre 30-50km/h masina merge atat de prost incat ai crede ca ai masaj in scaune. Am vazut asta doar la masini vechi cu sute de mii de kilometri.
Argumentul lor e ca toate fac asa, iar daca sunt toate proaste nu e nici una proasta de fapt.

Pacat de Mugurel de la vanzari cu care m-am inteles extraordinar. Ptr el 5/5
Alex Baldovin
Alex Baldovin2 ani în urmă
Niste repari in frunte cu șeful de service. Daca consilierul și mecanicul cu care am discutat aveau o reținere în a spune minciuni, se vedea că nu erau neapărat comfortabili in a se uita in ochii mei când mințeau și se mai bâlbâiau, șeful de service e de un tupeu fantastic și nu are nici o reținere în a te minții pe fata și a te pune la plata aiurea.
Paolo B.
Paolo B.2 ani în urmă
niciodata nu raspund la telefon sa-ti faci o programare...
Bogdan Ilcenko
Bogdan Ilcenko2 ani în urmă
Indiscutabil cel mai prost service întâlnit vreodată! Nu recomand! Am efectuat reparații la masina mea pe Casco și in urma schimbării parbrizului am constatat ca apa intra in masina, acesta fiind prost lipit! Am solicitat o verificare și au relipit parbrizul însă acesta a fost zgâriat și ciobit pe margine! Nu a existat o reparație efectuată in acest service sa nu trebuiască o revenire in service pentru remediere! Aroganți, șpăgari, de o calitate extrem de slaba ca și profesie! NU RECOMAND! DE EVITAT! Aveți o stea fiindcă nu exista alta posibilitate! In mod normal aveți -5! Pacat ca va bateți joc de Renault!
Locații recomandate