/Ilfov/Service auto

Lowe Auto Grup

Voluntari 077190, România

Lowe Auto Grup
Service auto
4.6
79 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F5Q8+C4 Voluntari, România
+40 722 388 055
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristinel vasilescu
Cristinel vasilescu2 ani în urmă
Pentru service Ford, toate recomandările .
Iulia olteanu
Iulia olteanu2 ani în urmă
Mi au spus la evaluare ca masina este bătrînă. Atît
Ana Maria Ilău
Ana Maria Ilău2 ani în urmă
Am făcut ITP la mașină, s-a ținut cont de programare iar dl Adrian este un profesionist. Recomand
Viorel Osu
Viorel Osu3 ani în urmă
Un atelier cu mecanici buni si preturi acceptabile ( domnul Sorin cel mai tare ).
Teodor Teosic
Teodor Teosic4 ani în urmă
Poate ca știu sa repare DOAR mașini Ford... Am ajuns la ei cu un Opel Astra G și timp de 8ore am stat lângă așa-zisul "mecanic" (un pusti de 19ani care de 1an "face motoare" - după cum spune el), deoarece numărul mare de mașini din curte mi-a dat de gândit. În cele 8ore, am asistat la un joc de-a mecanicul, un joc gen "baba oarba" : "sa vedem dacă nu e de la...bujii...avem în curte un Opel și luam de la el bujiile sa verificam". Au urmat senzorii, pompa de benzina și altele... Seful de atelier îmi zice "Ce vrei domle, nu suntem chirurgi, ci mecanici! Dacă calculatorul nu zice ce e defect, de unde sa știm? Le luam pe rand". După cele 8ore, mi-am împins masina afara din pseudo-service, ca dacă o lasam inauntru devenea sursa de piese pt alte Opel-uri...
Adrian Poenaru
Adrian Poenaru2 ani în urmă
Eu merg la domnul Sorin de la Lowe de 12 ani... sau mai bine. E primul service care lucreaza cu manusi. Si nu la figurat. Domnul Sorin, mecanicul Fordului Focus al meu, chiar isi pune manusi inainte sa se apuce de munca. Crede-ma, nu ai vazut un mecanic mai curat. Oricite masini ar desface, oricite motoare ar repara, domnul Sorin nu are urma de ulei pe salopeta impecabil de curata.
Azi, 2 martie 2021, am fost pentru o indelung aminata revizie. Dincolo de faptul ca intr-o ora si ceva domnul Sorin si ucenicul sau turbo-charged au schimbat uleiul, toate filtrele posibilele, antigelul, un bec de far si mi-au si pus pe tester batrinul meu Focus 1.8 tdci, m-a impresionat ca la sfirsit, fara sa i-o cer sau sa spun ceva, dumnezeul Fordurilor (= domnul Sorin) s-a bagat sub masina cu o lanterna si m-a lovit cu un diagnostic necrutator: trebuie sa schimbati in 5000 de km discurile si placutele de frina de peste tot.
Si asa era, am vazut cu ochii mei discurile raschetate si ruginite, despe care oricum stiam ca faceau un zgomot infernal la frinare, dar de care nu am mai avut curaj financiar sa ii spun.
Toata distractia de mai sus m-a costat 185 de lei.

Concluzia e evidenta: cind plinge Fordul tau, du-l la domnul Sorin de la Lowe. Da, e la mama dracului in Voluntari, da, e greu de gasit intrarea, dar, odata intrat, vei avea placerea sa cunosti un mecanic asa cum putini mai sunt.
Gabriel Bogdan Oprescu
Gabriel Bogdan Oprescu2 ani în urmă
Am ramas placut impresionat. De mult caut un service pentru batranul meu Ford, cu tehnicieni cu experienta profesionala. Il recomand asa cum si mie mi-a fost recomandat.
Alex Florea
Alex Florea2 ani în urmă
Un servis foarte bun
Locații recomandate