/Ilfov/Service auto

Service Auto si ITP ABA Motors

Strada 23 August 67, Otopeni 075100, România

Service Auto si ITP ABA Motors
Service auto
3.9
140 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H32H+F8 Otopeni, România
+40 765 570 114
abaservice.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
George Tacciu
George Tacciu2 ani în urmă
Profesionisti si promti ca intodeauna. Echipa care imi place cel mai mult.
Ioana s
Ioana s2 ani în urmă
In timpul unui ITP turbina masinii a cedat. Nu m-a informat absolut nimeni despre acest aspect. Mi-au dat certificatul ITP si mi-au urat drumuri bune.
Pana mi-am dat seama ce se intampla, avaria a fost cu mult amplificata.
Chiar daca turbina nu era problema lor, limitarea avariei produse in timpul ITP era o obligatie. Pe care au tratat-o cu dosul. Atentie la caracterul "profesionistului" pe care din pacate, il aflati doar din astfel de situatii!
Ady
Ady2 ani în urmă
Am fost sa schimb antigelul, am lăsat masina la ei ca stau foarte aproape si surpriza cea mai mare când am ridicat masina, antigelul nu era schimbat dar ei susțineau ca l-au schimbat. Tot ei mi-au sugerat ca imi pot arata filmarea de pe camerele montate in service, si cand le-am solicitat filmarea cu dovada nu mai mergeau camerele.

Prețuri facute pe loc fara o justificare, daca vrei factura trebuie sa mai platesti 100 lei in plus.....NU RECOMAND
Alex chivaran
Alex chivaran2 ani în urmă
Folosesc acest service frecvent. Recunosc că vin doar pentru consumabile. Sunt promti in a rezolva solicitarile mele. Felicitări
Eusebiu Istrate
Eusebiu Istrate4 ani în urmă
NU RECOMAND !!!
Prestează servicii cand au chef , cum vor ei , pe ce bani vor ei ,
Programare făcută cu 1 săpt înainte am lăsat masina mi a spus sa ma întorc în 30 de min , m-am gândit că poate nu durează chiar 30 de min si am zis sa ma întorc în 1 ora si jumatate, am gasit masina poziționată exact la fel cum am lăsat o , "vestitul" dom doru (aparent si patron ) fiind de negăsit.
O altă experiență cu ei a fost in momentul in care s au gândit să si majoreze profiturile doar pt faptul că masina avea check engine aprins cauza comunicată de ABA SERVICE fiind ca masina merge in 2 pistoane lucru neadevărat, ulterior verificat la un alt service (RAMS MOTORSPORT ) pe diagnoza cauza fiind sonda lamda , mai exact motivul fiind că s a circulat cu masina foarte sub-turat.
EVITATI PE CAT POSIBIL , servicii de proasta calitate , neseriozitate s.a.m.d.
Modelul clasic de service românesc cu patron romanas combinator.
DANIEL GRG
DANIEL GRG4 ani în urmă
Dau o stea pentru ca nu exista varianta cu zero. Cei mai neprofesionisti oameni intalniti vreodata. Neprincipiali, neseriosi, ca sa nu zic un pic "dubiosi" asupra capacitatii de intelegere si organizare. Am pierdut timpul cu ei.
Pe scurt...daca mai aveti benzina sa faceti cativa km pana la urmatorul service, recomand cu caldura!
Marius Docan
Marius Docan5 ani în urmă
Din pacate nu pot sa le dau zero, am facut programare pt ITP cu aproape o saptamana inainte, dat fiind ca dom' Doru nu avea chef sa presteze atunci.
Ma prezint la data si ora stabilite, cu 10 minute inainte, discut cu un nene care se voia un fel de sefulet/patron (pe care am indraznit sa-l confund cu dom' Doru de la ITP), moment in care sunt indrumat catre fatidicul personaj Dorel, insa surpriza, acesta era de negasit. Dupa aproape o ora, perioada in care toti din service ridicau din umeri, in timp ce mai desfaceau cate un surub (probabil singurul lucru la care se pricep), daca ii intrebam de Dorel, am plecat si am reusit sa imi fac ITP-ul a doua zi, evident ca fara programare.
Pacat de cei fraieriti sa-si lase acolo masina in service, ar fi trebuit sa ramana la activitatea initiala, cea de spalatorie, chiar daca nici pe aceea n-o faceau cum trebuie.
Logica economiei de piata ar trebui sa nu permita unui astfel de business sa existe, se pare ca sunt si exceptii, sper insa ca nu pentru mult timp.

PS: Niciun Dorel n-a fost ranit pe parcursul acestor evenimente, dar "niciodata nu spune niciodata".
Marilena Teodorescu
Marilena Teodorescu2 ani în urmă
A fost respectată ora de programare , personalul foarte amabil și recomandările tehnice, binevenite. Seriozitatea conduce la succes, sunt convinsa ca dânșii au înțeles acest principiu. Succes!
Locații recomandate