/Iasi/Service auto

Racemi Car Service

Bulevardul Nicolae Iorga 12 E, Iași 700220, România

Racemi Car Service
Service auto
3.3
309 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4HWJ+MJ Iași, România
+40 751 100 047
racemiservice.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Google Review
Google Review2 ani în urmă
Pro: -locatie usor accesibila
-capacitate mare de lucru

Contra: -seful de servis nu isi face treaba, desi in mod normal el ar trebui sa verifice masina dupa reparatie, am patit de 2 ori sa ma trezesc ca e mai rau ca la inceput, problema nefiind rezolvata si banii incasati
-costul manopera/timp e pus dupa ureche, ca si exemplu 30 min pt schimbarea unui filtru de aer, asta ar insemna ca la un schimb de ulei si filtre sunteti taxati ca si pt 4 ore de munca (plus comisioane gigantice la piese)
-nu vad nici o eficienta in modul lor de lucru, sunt forte dezordonati si neprofesionisti
-calitatea pieselor lasa de dorit, sincer sa fiu nici nu cred ca sunt piesele comandate, insa pe viitor sa cereti bon de comanda piese ( eu am cumparat o pompa combustibil de la ei si dupa 1 saptamana deja scotea sunete)

In concluzie, nu se merita, sunt atatea servis-uri bune in acest oras, pentru mine a fost ultima data cand le calc pragul, posibil pe viitor sa merg sa ii inregistrez pe ascuns, sunt curios cum suna discutiile lor atunci cand isi bat joc de banii mei.
P.S.: cititi cu atentie recenziile, nu doar cele de la schimbarea de cauciucuri, si pentru binele portofelului dumneavoastra evitatii, sunt si scumpi si neprofesionisti
Bujor Adrian-Cristian
Bujor Adrian-Cristian2 ani în urmă
Service divers în manoperă dar cu o organizare care lasă de dorit. În total: 7 ore petrecute pentru schimb de discuri și plăcuțe de frână (defalcate în două drumuri). Din care s-au muncit 3 ore în plin ....restul, 4 ore stat la așteptare fără niciun fel de manoperă. Cu programare la prima oră. Și asta pentru că din punctul lor de vedere, e de datoria clientului să cunoască cine e inginerul de service, mecanicul disponibil, responsabilul ITP, reprezentantul magazinului de piese, nu a cuiva din service. Clientul își aduce singur piesele din magazinul service-ului în hala service-ului, clientul trebuie să își facă programare la standul de frâni de la ITP pentru testul unei astfel de manopere (am stat la coadă 1.5 ore pentru un test de frâni de 5 minute - timp în care au fost la stand doar 2 mașini - și asta pentru c-am avut inspirația de a întreba la un moment dat de ce durează așa mult și s-au arătat mirați ce caut acolo, de parcă era cu totul și cu totul alt service, venit acolo pe nepusă masă - altfel, stăteam mult și bine, nu îi anunțase nimeni de prezența mea. Ca idee, când i se spune cuiva să vină la ora 8:00 atunci aceasta este ora în care se primește clientul în service cu totul pregătit și nu ora când se deschide service-ul (asta o știu deja de pe net) și se cheamă mai multi clienți deodată ca să se ajungă tot pe principiul "primul venit - primul servit", la ora 8:15 cel târziu mașina intră în servisare - nu stăm să vedem după 30 de minute abia ce elevator avem liber și după alte 30 de min ne apucăm de treabă. De aia se cheamă programare - clientul mai are și altceva de făcut în ziua respectivă și căutăm să minimizăm timpul său de așteptare (e adevărat, cu toleranțele de rigoare, nu zice nimeni să iasă totul la minut dar asta nu scuză timpii mari de așteptare din lipsa de organizare care....se cam vede). Păcat de faptul că oferiți servicii complete dar lucrurile se lovesc de așa banalități care creează nemulțumiri în rândul clienților! E vorba doar de organizare! Faceți ceva în așa fel să urce rating-ul și voi reveni cu alte ocazii! 🙂 O zi bună!
Alex Figo
Alex Figo2 ani în urmă
Am stat 30 minute sa îmi faca o diagnoza ce dureaza 5 minute in mod normal și prin diagnoza ma refer la faptul ca voiam sa știu valorile injectoarelor atât. Nu dacă mai are și alte probleme mașina,dacă restul este in parametri etc. Am vrut sa știu doar ce valori am pe injectoare. 100Lei. Pe bune ? 100 de lei pentru ca m-ai pus sa astept 30 min sa îmi spui ca injectorul 1 baga mai multa motorina? Știam ca un injector nu lucrează in parametri și am specificat asta și pentru faptul ca ai legat un cablu cu un program pe laptop (diagnoza care costa de noua 190lei) îmi iei 100 de lei ptr atât? Mai tarziu sa aflu ca manopera ptr schimbat injectorul este 170 de lei. Nu recomand!
Roxana Leonte
Roxana Leonte2 ani în urmă
Ar fi foarte indicat ca fiecare persoană ce intenționează să apeleze la “serviciile” acestui service auto să citească înainte cu mare atenție recenziile, deoarece rating-ul negativ reflectă în totalitate calitatea acestora. Am apelat de câteva ori la dumnealor și de fiecare dată rezultatul a fost unul jalnic, de la calitatea pieselor până la manoperă și să nu mai discutăm de atitudinea domnului “șef de service”. Am schimbat la ei răcitor de ulei, care după un an a cedat, în acest moment am comandat o aripă și o bară față care au venit zgâriate. Prețuri puse parcă din burtă, în funcție de ce “oferte” mai au ei, pe unde și cu cine. Piese aduse din combinații, încât să le “meargă lor treaba”. Și mai trist e faptul că se comportă ca și cum tu nu îți dai seama de ce se întâmplă și că ești mințit în față. Neprofesionalism total, de la a la z. Nu recomand sub nicio formă! Nu își respectă clienții. (Știți foarte bine toate aceste lucruri, așa că nu vă mai obosiți să veniți cu explicații contradictorii.) Cu siguranță nu o să mai calc la voi nici dacă ați rămâne singura opțiune. Și chiar sper ca oamenii să își dea seama de ce oferiți și să vă evite!
Coman Bogdan Gabriel
Coman Bogdan Gabriel4 ani în urmă
Nemultumit de serviciile primite:

Pro:
1)Preturile prestate in acest service sunt accesibile.
2)Mi-au rezolvat,la general,problemele pe care le aveam la masina si am putut circula cu ea.
3)Toti angajatii cu care am interactionat au fost amabili,excluzand seful de atelier,el a avut o atitudine indiferenta.
4)Un service curat cu o varietate larga de servicii.

Contra:
1)Masina mi-a fost predata cu doua zile mai tarziu de termen si nu am fost anuntat telefonic,a trebuit sa sun sa intreb.
2)Am fost mintit ca masina se afla la vopisitorie doar ca sa aflu 4 zile mai tarziu ca abia in ziua respectiva a fost bagata acolo.
3)Plafonul si scaunele masinii prezinta urme de murdarie in urma executarii lucrarilor
4)Unele parti componetele din interior au fost zgariate.
5)Dupa vopsirea partilor componente polishul aplicat a fost superficial prin urmare au ramas suprafete rugoase si suprafete unde s-a infiltrat mizeria.
6)A mai fost nevoie de piese pentru repararea masinii,dar nu am fost sunat sa fiu anuntat,cand am sunat eu mi s-a spus,si mi s-a mai comunicat cand am fost sa-mi vad masina(cu o zi inainte de predare)
7)Portierele vopsite sunt partial vopsite,interiorul manerelor fiind de culoare gri.Cand am intrebat de ce nu mi-au vopsito complet mi s-a raspuns ca nu se poate vopsi in acel loc.
8)Aceleasi portiere vopsite au fost montate incorect,portiera dreapta fata nu se inchide corespunzator daca nu se aplica o forta mai mare la inchidere.Portierele nu sunt la acelasi nivel.
Andrei Razvan
Andrei Razvan7 ani în urmă
Sunt total mirat de ce au spus antescriitorii de mai jos. Eu imi repar masina de peste 5-6 ani la ei si ma declar total multumit. Am facut si toate ITP-urile, si asigurari, de toate. Am recomandat si altor prieteni care de asemenea au fost multumiti.
Sergiu Hirja
Sergiu Hirja2 ani în urmă
Cel mai de kkt service. S au uitat puțin la masina și mi-au luat 600 de lei mana de lucru....
Alex Onofrei
Alex Onofrei2 ani în urmă
Nu recomand. Neglijenti (sau incompetenti) si neseriosi.
Au reusit sa o gafeze la un banal schimb de ulei si filtre. Am plecat cu capacul de la motor lasat liber, iar filtrul de ulei nu l-au montat cum trebuie. Dupa cateva zile am observat o balta de ulei sub masina (am fost la un alt mecanic si a descoperit ca problema era garnitura filtrului de ulei montata prost).
Pretul la manopera este unul foarte mare pentru calitatea serviciilor.
Lipsa de profesionalism ca si feedback general.
Locații recomandate