/Iasi/Service auto

AutoCraft Service

Șoseaua Bucium, Iași 700282, România

AutoCraft Service
Service auto
4.4
149 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
4JP4+RG Iași, România
+40 755 018 018
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dan Chiorean214 zile în urmă
Nu-i recomand nici în glumă.dacă vrei țeapă mergi la ei, sunt ași în țepe și prețuri exagerat de mari.
Amalia Luchian
Amalia Luchian2 ani în urmă
Oameni extraordinari! Ne-au primit cu o atitudine caldă, fiind dornici de a ajuta!
Diana Serediuc
Diana Serediuc2 ani în urmă
Neserioși în ceea ce privește comunicarea timpului de așteptare, rezolvarea problemei doar parțial și adăugarea nor prețuri cu mult peste limita celorlalte service-uri din oraș.
Ioan Profir
Ioan Profir2 ani în urmă
Revizie ulei și filtre fara să plătești manopera, cea mai buna gluma! Mă așteptam să fie preturile la materiale mai mari, dar nu cu 300 peste ce găsești la furnizori! Practic a costat manopera pentru schimb ulei și filtre 300 de lei, nu recomand.
Sebastian Miron (Andrei11127)
Sebastian Miron (Andrei11127)2 ani în urmă
Oamenii care vor să dea teapa, din punct de vedere al serviciilor lasă de dorit, la orice
Detalii despre problema, vorbisem un preț și când a fost s-a achit,s-a mărit prețul motiv: ca are tva acuma, ca eu eram persoana juridică, pe lângă atitudinea de limititat pe care a avut-o fiul dumneavoastră și omul de la casa
Dumneavoastră ca un laș a-ți plecat când am început sa spun ca nu asta era prețul , nu e problema de cei 120 de lei, doar ca acei 120 fac diferența între a fi sau nu fi corect, dacă eram de acord cu prețul de la început nu aveam o problema, dar s-a simțit a japca
Iar în materie de mecanica auto nu am cea mai mare experienta, dar se vede lipsa implicării personalul, înțeleg, schimbători de piese ca majoritatea
Păreați un tip de treaba, dar sunteți precum vuplea lui Ion Creangă
Marian Caraban
Marian Caraban2 ani în urmă
Schimbatori de piese, nu mecanici!!!
Am fost la ei pentru un schimb de ulei si filtre, dupa ce am plecat masina nu mai mergea rotund si "dadea in nas" la acelerari usoare si putin subturate (genul de mers bara la bara era cosmar).
M-am intors si au facut verificari, eroare pe injectoare, le-au sters si am plecat sa vedem ce erori mai apar. Au mai aparut erori pe injectorul 2 si MAF sensor. Au verificat admisia si au dus injectoarele la test. Rezultat 3 injectoare cu bobinele cu vlori sub jumatate din parametri si unul decalibrat.
Am cumparat 4 injectoare noi, le-au montat si problema persista. Mi-au mentionat ca trebuie schimbata carcasa filtrului de aer deoarece e crapat locul unde intra furtunul debitmerului si trage si aer de afara. Am lipit capacul de curiozitate (pana cumpar altul) si problema a disparut.
banuiesc ca la ei s-a rupt acel capac sau era rupt si nu l-au fixat mai bine (cum, probabil, facusera cei de anul trecut).
Poate ca injectoarele erau pe duca (cel putin 1 era defect ca vibra cam tare la ralanti), poate ca mi mergea 1000, 10000 sau 100000 de km, nu au avut macar intentia de a merge la drum sa le demonstrez simptomele, s-au bazat pe erorile stocate in calculator.
Am rapas cu o gaura de 4500 de lei si un gust amar in urma acestei intamplari...
Cimpoi Constantin
Cimpoi Constantin2 ani în urmă
Initial am dat 5 stelute dar dupa 3 interactionari am decis ca nu merita nici una! Nu o sa povestesc intamplarile, nu vreau sa fac rau, nu toti oamenii sunt la fel! Concluzia "NEVER AGAIN" vocabularul mecanicilor de santier si neseriozitatea m-a facut sa schimb recenzia!
Vlad Ilie
Vlad Ilie2 ani în urmă
Comparativ cu alte service-ul auto din Iași, aici mi s-a demonstrat ca se poate oferi un serviciu de calitate, la timp (dar) si nu în grabă.

Recomand cu încredere!
Codrin Codrin
Codrin Codrin2 ani în urmă
Foarte mulțumit! Am avut mai multe probleme la mașină și s au rezolvat cu bine. Au și platforma, rămăsesem cu mașina în drum.
Omenii ok, prietenoși.
Locații recomandate