/Iasi/Service auto

Service auto sisteme injectie

Strada Valea Adâncă 105, Iași 707317, România

Service auto sisteme injectie
Service auto
3.8
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4HJ7+C5 Iași, România
+40 746 799 791
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vasile Gorgan
Vasile Gorgan2 ani în urmă
Nu recomand
Baietii care lucreaza poate fac treaba buna, ca fara ei nu ar merge afacerea, dar domnul patron si modul cum calculeaza si umflata preturile dau dovada de neprofesionalism din partea lui.
Te duci cu dureri de cap si te leaga la picioare.
Am apelat la el pt ca el cel mai aproape de casa, nu din alt motiv.
Cosmin Zaharescu
Cosmin Zaharescu4 ani în urmă
Profesionist dl Ludovic. Vorbesc cu o zi inainte, il sun si inainte de a merge iar cand ajung imi spune ca-i ocupat. insist sa ma ajute, am o problema cu ambele geamuri din fata, ma preia un coleg murdar care se urca in masina, se chinuie sa umble cu schimbatorul ca nu stia cum se foloseste (este model mai nou, imi putea spune sa mut masina daca nu se pricepe) ma intreaba ce problema am. ii spun ca nu-mi merg geamurile la care el, 'specialist' avizat: macaraua. il intreb, la amandoua deodata? apoi vb cu dl Ludovic, ii spun ca am facut o diagnoza si am erorile, la care el imi spune ca nu stie engleza (i-am spus ca i le traduc). face el o diagnoza (in italiana ca omul vorbeste multo bene) si ma cheama sa imi arate erorile. ii zic ca astea le am si eu apoi imi zice ca e complicata problema si ca sa las masina. (imi spusese sa las masina si cand am ajuns) ii zic ca nu sunt de acord sa las masina, ca nu am nicio problema sa o las dimineata si sa o iau seara. imi repeta ca e complicata problema la care eu il intreb cand e mai liber sa vin sa-i las masina (nu vedeam rostul sa o las la el in asteptare in conditiile in care mai avea destule masini la poarta) apoi ii las numarul de telefon. la final, din bun simt il intreb cat ma costa, la care el 'cat sa-ti iau, nici nu ti-am rezolvat problema, 80 de ron) pentru a-mi spune erorile de care stiam. ce pot sa zic, recomand cu incredere pentru profesionalism. au mai fost detalii care meritau mentionate dar m-am intins cam mult. PS: am mers la recomandarea unui 'prieten' ca dl e specialist, citisem niste review-uri de aici care nu erau chiar ok dar am zis sa merg ca mi l-a recomandat.
Andrei Andrei
Andrei Andrei4 ani în urmă
Scump și nici factura nu oferă. Nici manopera și nici pentru piese. M-am dus de nevoie... este a doua oară când am fost. Mereu se scuza ca trebuia sa ii spun de la început ca sa îmi ofere factura.
Am mai fost odată la el pentru schimb de antigel. Manopera iarăși foarte scumpă fata de alte service-URI. Plus ca pe lângă asta a vrut sa ma țepuiască de 100 de lei. In mașina intra 9 litri de antigel. Iar el m-a pus sa plătesc 9 litri de antigel (20lei/litru) in loc sa ma pună sa plătesc doar 4 litri de antigel și restul apa distilată (8 lei/5 litri).
Marius Fasola
Marius Fasola4 ani în urmă
Domnul Ludovic,un profesionist de exceptie si foarte prompt !!!
Recomand cu incredere !!!
Popa Marius
Popa Marius4 ani în urmă
Nu recomand!!!
7777 Pacanele
7777 Pacanele5 ani în urmă
Te duci cu o problema si pleci cu alta... niste oameni neseriosi si fara experienta.. cer bani pentru servicii ce nu i le-ai cerut sa ti le faca, nu iti dau factura sa justifice suma ce o cer dansii. Nu recomand.
Theodor Grosu
Theodor Grosu5 ani în urmă
Nu se merita ,neexperimentati.
Alex .Me
Alex .Me2 ani în urmă
Persoană serioasa, ma ajutat sa imi repar mașina in timp util.
Locații recomandate