/Iasi/Service auto

Autocenter Bosch Car Service

Șoseaua Păcurari 157, (fostul DN28, Valea Lupului), Iași 700545, România

Autocenter Bosch Car Service
Service auto
3.9
187 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5GF3+J9 Iași, România
+40 232 251 769
autocenteriasi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Stefan Munteanu
Stefan Munteanu2 ani în urmă
Am fost sa verific eventuale jocuri la direcție pe standul ITP.
Desi nu aveau client pe stand, sau in așteptare (aveau cica o programare peste 10 minute) si operatia a durat 5 minute la un alt ITP, au refuzat sa ma ajute.
În plus, pentru această evaluare mi-au cerut 84 lei, in timp ce la cealalta statie ITP am dat 30 de lei Pentru 5 minute de lucru mi se pare cam mult...
Loredana Haures
Loredana Haures2 ani în urmă
As da si 0 stele, dar nu pot. Am fost la un simplu schimb de ulei, iar mecanicii nu au strans bușonul bine si uleiul s-a prelins pe langa, trebuind sa mai cumpar o sticla sa completez nivelul. Nu recomand!!!
The Cyclist
The Cyclist2 ani în urmă
Am facut la ei de 2 ori schimb ulei si filtre , ultima data azi am ajuns mai devreme si m-au primit mai repede , totul a fost foarte ok - cred ca depinde foarte mult si cum le vorbesti si te comporti cu ei si in special cu mecanicul , mai revin
Purix
Purix2 ani în urmă
Preturi cam mari.Merg acolo doar cand am o urgenta si nu gasesc liber in alta parte.De data asta, mecanicul mi-a inspirat încredere, parea ca știe ce face( sper ).
Ionut Paul
Ionut Paul5 ani în urmă
Baiatul de la itp e total neprofesionist si arogant. Am facut la ei pana acum de 2 ori itp si totul a fost ok dar cu atitudinea angajatului m-au pierdut ca client
Costi Constantin
Costi Constantin2 ani în urmă
Ultima pățanie pe care am avut-o după ce am fost la ultima revizie (schimb ulei filtre) mi-au pus mai mult ulei decât trebuia. Noroc că am verificat a a doua zi și am scos surplusul cu o pompă.
Munteanu Sebastian
Munteanu Sebastian2 ani în urmă
Am fost cu o problema la clima. Pe partea soferului nu mai baga aer rece si se auzea un suierat din gurile de evacuare a aerului. Din ce citisem pe forumuri, problema era de la lipsa freonului, nivel scazut. Am facut programare, am intrat la ora stabilita, personalul amabil, iar diagnoza a constatat acelasi lucru: mai aveam 100g de freon. Dupa reumplere nu mai aveam problemele semnalate, iar toata afacerea m-a costat 180 lei!
Paul Nistor.
Paul Nistor.2 ani în urmă
Prețuri mari Mecanici se schimba mereu... Ptr un schimb de ulei se merită in rest ..
Locații recomandate