/Gorj/Service auto

Kraft LTD

Strada Victoriei 213, Târgu Jiu 210234, România

Kraft LTD
Service auto
3.7
84 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
27H9+3J Târgu Jiu, România
+40 253 237 057
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniel Calina
Daniel Calina2 ani în urmă
O mizerie de service.
Va strica masina si va cer bani sa va repare ce au stricat ei.
Facturi la supra pret.

NU FOLOSITI!
Daniel Caravan
Daniel Caravan2 ani în urmă
Am fost pentru un schimb de burdufe la planetara ca peste 6luni sa ma trezesc cu siguranta de la planetara sarit. Norocul meu a fost ca m-a lasat in parcare
Gheorghe rogojanu
Gheorghe rogojanu4 ani în urmă
Am avut programare cu microbuzul sa monteze carlig. Cand am ajuns au spus că nu pot sa-l monteze pt ca este prea înaltă masina. E un service mic, de gang. După mai multe discuții au dus masina la alt service unde au montat carligul. A durat o zi întreagă. Au lăsat mașina acolo, de unde a trebuit să o recuperez.
Florian Tudor
Florian Tudor4 ani în urmă
Recomand , sunt din Buzau si am ramas cu masina la 30 km de Tg Jiu , am sunat la ei si am dus masina pe platforma vineri seara la ora inchiderii...sambata dimineata lasand totul la o parte m.a bagat si mi.a rezolvat problema, are un domn mecanic care s.a dus direct la buba, felicitari. 5 stele sunt putine. Rapiditate ,profesionalism si preturi mici!
Setorrs
Setorrs5 ani în urmă
Hotie pe fata. Radeau de mine ca nu stiu cate radiatoare avea masina mea. Sorry, dar nu sunt mecanic de asta am venit la service, ma ocup cu IT-ul si eu nu am ras de ei ca nu au habar sa faca o aplicatie sau o pagina web. Blonda de la receptie e tare in gura sa te contrazica orice ai zice, sincer sa fiu dialogul pe care l-am avut cu ea au fost minute pierdute din viata mea pe care nu o sa le mai vad. Am avut probleme cu radiatorul de la ac. Mi-au recomandat sa cumpar tot ansamblul cu 3600 lei si o valva de expansiune cu 700 lei. Am gasit la alt service ansamblul nou nout specific pt masina mea la 1700 si mi-au spus ca valva venea deja incorporata in ansamblu. Deci pe langa faptul ca plateam dublu pentru ansamblu mai cumparam si o piesa pe care ei cereau 700 lei si pe internet era noua cu garantie 24 luni la 150 lei. Nu mi-am crezut prietenii cand mi-au zis ca astia sunt niste hoti. Uite ca a trebuit sa o patesc pe pielea mea sa vad adevarul.
Andrei Ionut
Andrei Ionut5 ani în urmă
O mizerie!Nu va recomand!
Am facut reviziile la acest service,masina era perfect funcțională și la nici o saptamana a apărut un "huruit" ,m-am intors la service si "mecanicii" au schimbat o rola,acesta operațiune a costat 336 de lei după ce schimbasem distributia,pompa de apa,ulei+filtre si plăcute de frână,însumând reviziile periodice care se fac în mod normal la o masina(cost total 2.336 de lei).Acel "huruit" încă se aude,directorul service-ului spunandu-mi sa revin peste cateva zile,poate se mai agraveaza sunetul si isi dau seama de la ce provine,toate acestea după ce mi-a zis ca ei nu au schimbat nimic,care sa produca asa zisul "huruit".
Încă o dată: " NU VA RECOMAND ACEST SERVICE" ,mecanicii nu sunt departe de cei din reclama JOBZZ.RO
Dacă aveți o masina perfect funcțională,mergeți la ei,sigur reușesc să o darame.
SughiGaming
SughiGaming5 ani în urmă
Un service de 2 banii... e o proasta baba blonda la magazin care nici macar nu stie limba romana.. ce sa mai zic de vorbit... tu ii zici ceva si ea iti zice altceva...asa femeie batuta in cap nu am vazut... am dus masina la service si saracii mecanici la cat de retardati sunt nici nu stiu sa dea jos capota.. ce sa mai zic de repararii.. mi-au futut masina si mi-au luat si banii pt ca si-au batut joc de ea... si cel mai prost din curtea scolii directoru...care zice ca a fost o mica neintelegere si ca sa vin msine si imi face totu gratis... da na m-am dus maine si omu meu vroia sa imi ia 500 de lei ca sa repare avariile pe care tot ei le-au provocat... sa imi bag eu pula in gura lor .. de la director ala autist pana la ultimu sobolan din ghena aia infecta...cel mai prost service din lume... ca daca zic din Romania e ultima groapa infecta.. deci va multumesc inca odata ca mi-ati futut masina si dupa vroiati sa imi luati banii sa reparatii greselile voastre futeva-s pe toti in cur pana va iese rulmentu pe gura.
Griblur22
Griblur222 ani în urmă
O firma lipsita de bun simt si respect fata de client! Nu recomand!
Locații recomandate