/Gorj/Service auto

M auto service

Strada Tismana nr.71, Târgu Jiu, România

M auto service
Service auto
4
77 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
26VM+3P Târgu Jiu, România
+40 353 401 100
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Pistolea Sorin
Pistolea Sorin2 ani în urmă
Lucrează excelent, dar ca timp? 7 săptămâni să schimbe o aripă, un spoiler și triplă, de fapt a durat o săptămână munca și 6 să aducă piesele. Nu recomand.
Marius Pasare
Marius Pasare2 ani în urmă
Un service ce m-a multumit prin ceea ce au lucrat și prin felul in care se comporta cu clientii. Dupa lungi cautari am reusit sa gasesc in Tg Jiu mecanici fara aere de reprezentanta Rolls Royce.👍👍👍
Andreescu Catalin
Andreescu Catalin2 ani în urmă
Nu recomand, unui prieten de al meu la nici 2 ani de la reparatia masinii pe asigurare a aparut rugina la usa de la portbagaj, in loc sa puna ceva nou, au ales sa indrepte si sa revopseasca.
Bogdan Udrescu
Bogdan Udrescu2 ani în urmă
Nu recomand. Lucrari facute de mântuiala caroseriei, in 2, 3 ani apare rugina
Robert-Adrian Sinyx Wayne
Robert-Adrian Sinyx Wayne3 ani în urmă
4 Martie 2021 a ajuns mașina la service, am aștept să mi se anunțe ce e de reparat, ce piese să fie comandate etc. pe 9 Martie 90% din ce era de adus au fost aduse la service, a mai trebuit să comande dumnealor alte 3 piese din care 1 s-a luat de la alt brand cu toate că am specificat clar ce anume să se cumpere, piesele comandate de service au ajuns pe 10/11, nu stiu exact, pe 15 când am ajuns la service să ridic farurile pentru a le trimite la recondiționat mașina era deja pe roți, mecanică făcută.

Am întrebat ce mai rămâne să aduc, ce mai este de făcut... „păi direcția și să vă uitați de table”, bun am plecat super fericit că am văzut-o iar pe roți toate bune, am găsit între timp și table (aripi stânga/dreapta) și pe 17 le-am și adus.

A rămas să fie făcută direcția, tinichigeria pentru a putea pune aripile mașinii și să vin eu cu farurile. Pe 19 mă anunță omul cu farurile că am mufa de la solenoiul bixenonului ruptă, ambele faruri având doar carcasă și sticla spartă, la interior totul a fost întreg și culmea tocmai pe farul șters la tamponare s-a rupt o mufă în interiorul farului fară altfel de daună la nimic altceva, am anunțat persoana responsabilă de la service de cele întâmplate findcă trebuia să știu ce urmează să fac, s-a făcut că plouă, nu s-a rezolvat nimic, am cumpărat alt set de lupe pentru faruri, cheltuială propie (450 lei), absolut inutilă dacă era puțin mai atentă persoana care le-a dat jos de pe mașină... și am sperat că se va rezolva după.

Pe 22 am întrebat ce mai este de făcut la mașină și dacă ar fi gata până la finalul săptămânii (22 Martie fiind Luni), mi s-a spus că speră ca da doar că au avut un băiat în medical și e puțin mai înceată treabă.
(nu am comentat absolut nimic vis-a-vis de asta, sănătatea înainte de toate că până la urmă fiarele se repară, oasele ba)

Ziua următoare (23 Martie) am adus farurile, mașina era în acceași stare ca pe data de 17 când am adus aripile, fără tinichigerie făcută. (s-au apucat după ce am plecat probabil) Nu am rezolvat nimic cu lupele, am continuat să sper, a rămas să montez eu farurile când vin să ridic mașina.

Pe 25 am venit iar pentru niste plastice.
Am văzut bara vopsită (650 lei vopsit + montaj), toată stima, a ieșit impecabilă, nu am ce reproșa aici.

Pe 29 am întrebat când ar fi gata, nu mi s-a răspuns nici la mesaj nici la telefon, am sunat pe 30 și am discutat că rămâne pe luni.

Luni (5 Aprilie) sun iarăși să întreb dacă e gata, cică ar mai fi rămas să fie montate carenajele, bara și eventual să vin eu să pun farurile să și să iau mașina așa că rămâne totul pe ziua următoare (6 Aprilie la ora 13:00)

Marți ajung la service puțin peste ora planificată ca să văd că mașina era ca și pe data de 25, doar că avea bara pusă pe caroserie, urmând să stau cu unul din mecanici până la ora inchiderii (17:00) să montăm împreună carenaje, bara și faruri (80 de lei manopera pe lângă devizul final) și să realizez la final că nici măcar nu pot pleca cu mașina de acolo urmând ca abia Miercuri pe 7 Aprilie să plec, problema fiind mufa de la debitmetru introdusă insuficient.

Cost final după o lună și 3 zile de așteptat, 2980 de lei.

2980 de lei pentru o mașină reparată, vorba aia „bă merge ? merge tati”, pe o perioadă mai mult decât suficientă, cu stricăciuni apărute la service suportate de buzunarul clientului, directorul service-ului este un om de nota 11, din păcate nu pot spune același lucru despre cei pe care îi reprezintă cu mici excepții bineînțeles, o experiență mai puțin plăcută dar intâlnită mai mult ca sigur cam la orice service, că e multi-marcă sau nu.
Burlacu Cristina
Burlacu Cristina4 ani în urmă
Fiind la sute de km de casa, mi-a apărut o eroare in bord la un F30. Am oprit la acest service pentru a cere ajutorul, citind la recenzii ca ar fi un service bun si ca s-ar ocupa de toate mărcile de mașini. In afara faptului ca domnul de la Recepție s-a comportat reprosabil, din prezentarea lui am înțeles ca service-ul este foarte prost dotat, iar angajații slab antrenați. Nu recomand!
Florin Lang
Florin Lang4 ani în urmă
Cel mai bun service auto la care am fost pana acum.Am schimbat fulia de la vibrochen si cablul pentru deschiderea capotei in mai putin de o ora.Pentru cei care nu stiu aceaste lucrari necesita demontarea tuturor pieselor din fata motorului inclusiv bateria.Sunt foarte multumit si va doresc succes in continuare !
Mihai Petrescu
Mihai Petrescu5 ani în urmă
Un service ok, multimarca. In august am schimbat placutele de frana pe spate. Manopera ieftina. Piesele le-am avut eu.
I-am intrerupt din pauza de masa. Directorul mi-a preluat masina si mi-a dus-o pe rampa. Mi-a atras atentia ca trebuie schimbate flansele la amortizoare.
Probleme: de cand am facut lucrarea la ei, dc dau in marsarier si calc frana harsie ceva metalic la roata stg spate... dar nu pot avea o certitudine... poate unde erau noi...
Iau in calcul sa-i mai vizitez... pt schimb volanta si kit ambreiaj si poate niste retusuri la vopsea. Din pacate colegii ghizi locali acorda punctajul si nu vin cu nimic scris, care sa ma ajute in luarea unei decizii. Pe de alta parte sunt putine recenzii la cat era de aglomerat. Iar asta imi arata ca lucrurile nu stau rau. Ce ziceti? Sa merg sau nu? Dragi experti de la M Auto! Ma primiti pt interventia respectiva? Va asumati lucrarea la standarde ok? In conditiile in care, asa cum observati, imi cam place sa scriu.
Locații recomandate