/Galati/Service auto

Registrul Auto Român

Calea Smârdan, Galați 807275, România

Registrul Auto Român
Service auto
3.8
99 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
FX67+6G Galați, România
rarom.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–20
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
SIGN
SIGN2 ani în urmă
La aceasta locatie a statului roman au prioritate revanzatorii de masini si cei care se ocupă de acte auto.
Degeaba faci programare. Aștepți cu orele.
O bataie de joc ca la toate instituțiile statului pe care il alimentam din munca si banii noștri.
Robert Foca
Robert Foca2 ani în urmă
Inginerul de la R.A.R. Galati are o atitudine de superioritate. (ca si cand el are pixul in mana si imi scrie sau nu ceea ce doream eu modificat in CIV) Chiar si in cazul in care nu era posibila modificarea in CIV, putea sa imi explice frumos si pe scurt situatia impreuna cu motivul..ori el era mai deranjat decat mine, care am stat 2h degeaba la coada si nu am reusit sa rezolv ce imi propusesm. Daca era un cocalar cu un SUV imens nu i ar fi zis o in modul in care mi a zis o mie, dar asta e atitudinea ieftina a celor din tara asta. Sunt multi repetenti giboni, iar acei cativa ramasi care sunt mai destupati, au atitudine de genul asta, din pacate..
Simona ELENA
Simona ELENA2 ani în urmă
Dezastru. Se așteaptă cu orele, nu recomand. Degeaba ai programare.
Vasile Petcu
Vasile Petcu2 ani în urmă
Daca verificati aceasta masina veti constata cel putin 10 nereguli.Aproape totul este neomologat,daca nu ma insel nici seria motor nu este in regula. A fost imlpicata de curand intr-un accident. Cred ca maine 03.09 face ITP. Nu stiu unde. Cum a trecut masina asta de atatea ITP-uri????
GICA PANDA
GICA PANDA2 ani în urmă
Am nimerit la un profesionist amabil și am așteptat acolo aproximativ 1 și 1/2 ore până am primit documentele (calculat din momentul începerii programării). Cât despre tarife, consider că la poziția 2 a facturii, respectiv Certificarea autenticității vehiculului pentru care am plătit 198.70 Ron, reprezintă o mare șărlătănie a statului român în condițiile în care mașina avea acest certificat original de la producător ... Jaf la drumul mare fraților!
Florin Oanca
Florin Oanca2 ani în urmă
Servicii foarte proaste, chiar dacă am făcut programare autoturismul a intrat la verificare după o oră și jumătate. Au prioritate samsarii și șpăgarii. Probabil că s-ar schimba situația dacă ar avea camere de supraveghere video în birourile de relații cu publicul și în stația de verificare.
Am dat două stele pentru condițiile bune în care se prezintă locația.
PS. După doi ani de la ultima vizita nu s-a schimbat mare lucru.
In continuare se fac "printre" programări și alte "combinatii" pentru samsari, prieteni etc..
Am avut programare la 12:30-13:00. Am ajuns la 12:20, am ieșit cu mașina de pe linia de verificare la 14:05, iar la 14:15 am primit actele.
Tania Boboc
Tania Boboc2 ani în urmă
Nu înțeleg de ce ai nevoie de programare in condițiile în care te prezinți cu 20 de minute înaintea programării si intri abia după 3 ore. Se pare ca RAR-ul la Galați se misca cu viteza melcului, le-ar trebui sa aibă doar 2 masini pe zi ca să se descurce. Sa va fie rușine, celor ce muncesc acolo si nu sunt capabili sa se încadreze în timp,dar și celor ce au făcut site-ul,iar noi clienții suntem obligați sa ne prezentam doar cu programare.
Mircea Ionescu
Mircea Ionescu2 ani în urmă
Personalul este amabil. Organizarea d.p.d.v. al prodramarii lasa de dorit. Cand fac o programare 10.00 -10.30 inteleg ca trebuie sa ajung la 10.00 si sa termin la 10.30.aici este interval de timp in care poti intra cand termini verificarea "o sa vedem".
Locații recomandate