/Galati/Service auto

Reconditionari Turbine TurboETP

Strada Tecuci 54, Galați 800120, România

Reconditionari Turbine TurboETP
Service auto
4.7
98 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2QW+3H Galați, România
+40 740 492 617
turboetp.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai Tiganus
Mihai Tiganus2 ani în urmă
Recomand cu cea mai mare încredere super lucrat curat și foarte amabili foarte mulțumit
Ion Pop
Ion Pop2 ani în urmă
Turbina reconditionata suiera la fel ca și înainte.. zici ca este trenul în Gară...si face un zgomot ciudat, care nu îl făcea înainte.
Adrian Bumb
Adrian Bumb2 ani în urmă
Am trimis o turbina gtb1756vk la voi pt reglaj și a-ți făcut o treaba excelenta. Chiar peste așteptările mele. Sunteți foarte buni în ceea ce faceți. Bravo, o sa va recomand cu căldură! Numai bine!
Ps: ați făcut un golf 4 fericit 😂💪💪💪
Iulian Mogos
Iulian Mogos2 ani în urmă
Salut!
Pot sa zic ca am avut cea mai fericita experienta cu un servis.
Marius este un om profi de nota 2000 și cu mult profesionalism, a stat după program pentru a-mi repara turbina, am fost lăsat sa asist la tot procesul de reparatie!
Amabilitatea și transparenta cu care a lucrat mi-a denotat ca este axat pe mulțumirea clientului și pe rezolvarea problemei fără a te jupui de bani(ați schimba piese fără a fi stricate)
Recomand cu toată încrederea sa ii contactați.
Alexandru Claudiu Giurca
Alexandru Claudiu Giurca2 ani în urmă
La recomandarea mecanicul meu, am făcut prima data turbo la niște "experti", rezultatul fiind ca acea turbina s-a stricat imediat după ce a fost reparata. Apoi, ghidat de recenziile citite aici, am apelat la acești oameni. Sunt diferențe enorme între felul în care s-a lucrat acolo și felul în care am fost tratat aici. Mi-au desfacut-o de fata cu mine, mi-au arătat și mi-au explicat și cel mai important, m-au sfătuit cu privire la ce are mecanicul de făcut când o montează încât turbina sa nu mi se strice iarăși. Cireașa de pe tort e ca aveau același model de turbo gata reparat și mi-au dat-o pe loc, la schimb cu cea veche. După montaj, turbina merge excelent și mașina trage iarăși asa cum trebuie, mulțumită instructiunilor scrise primite de la ei, instrucțiuni pe care am insistat ca mecanicul sa le respecte. Concluzia e ca foarte mult contează sa ai și un mecanic care știe ce face sau măcar sa respecte instrucțiunile, altfel el este cel care îți strica turbina! Oamenii de aici sunt deosebiți, arata, explica și au răbdare, chiar mi-au răspuns la telefon și după program și m-au ajutat cu sfaturi!
Gabriel Neacsu
Gabriel Neacsu2 ani în urmă
Pot spune că acești băieți știu să-și facă treaba ca niște profesioniști, sunt foarte sociabili și m-au ținut la curent pe tot parcursul procesului de recondiționare (diagnostic, montaj, expediere). Mi-au explicat clar printr-un video partea de constatare cu turbina și chiar înainte de a putea avea acces la el ca să-l pot vedea, m-au sunat și mi-au spus în ce condiție e turbina și ce anume se mai poate folosi din aceasta. Băieții știu să se facă plăcuți prin modul lor de a comunica cu clientul, în a explica și a te ține la curent cu evoluția recondiționării. Coletul primit de ei a fost destul de bine împachetat, având la deschiderea acestuia, fișa cu instrucțiunile pt montaj + bonul fiscal, turbina recondiționată împachetată în folie de protecție, iar la fundul cutie, o pungă cu vechile piese de la turbină. Per total îi recomand cu toată încrederea pe acești băieți și apelați cu încredere la aceștia și nu ve-ți regreta de alegerea făcută.
Mihaita patriche
Mihaita patriche4 ani în urmă
Personal calificat diagnoză rapida. Am fost cu turbina de la un Ford Focus c max 1,6tdci 110cp. La diagnoza să găsit geometria variabilă bună. Să înlocuit corp pompă și ax turbina. După aceasta operație să făcut reglarea turbinei. Atașeze poze din atelier cu turbina pe banc. Recomand cu drag
George Geicu
George Geicu2 ani în urmă
Acord 5 stele acestor domni de la ETP turbo dupa ce am trimis prin curier la d-lor o turbina de megane 2 1,5 dci ( 106 cp) la reconditionat.
Am luat decizia de a apela la serviciile lor dupa ce am vazut un vlog pe canalul de youtube " La Garaj Show" si pot spune ca experienta mea cu domnii de la ETP Turbo a fost la fel ca si cea pe care am vazut-o pe youtube sau chiar mai buna
Sunt foarte transparenti, ofera video cu demontarea partiilor turbinei, explica ce defecte are turbina si ce trebuie verificat la motorul masinii, apoi este filmat si procesul de testare al turbinei reconditionate ( cel putin asa au facut in cazul meu) totodata va ofera si sfaturi cu privire la ce trebuie facut si verificat la motor pentru ca turbina sa nu se strice din cauze datorate motorului
Ma declar foarte multumit de interactiunea cu acesti domni , turbina mea functioneaza foarte bine si sunt convins ca va avea o viata lunga, apreciez foarte mult gradul de transparenta si corectitudinea acestor oameni care din pacate in domeniul reparatiilor auto este din ce in ce mai mica, sustin acestea dupa o experienta de peste 13 ani in care am exploatat si intretinut diverse autoturisme ,autoutilitare si camioane

Domnilor va urez spor la treaba si multa sanatate!
Locații recomandate