/Galati/Service auto

Crazy Cars - Service & Vulcanizare Auto

Drumul de Centură 248, Galați 800439, România

Crazy Cars - Service & Vulcanizare Auto
Service auto
4.5
121 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C273+HX Galați, România
+40 726 745 140
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
AleX Radu
AleX Radu2 ani în urmă
Le explic băieților problema masinii în detaliu,se pune un tester pe mașină( nu a dat nimic) . Răspunsul lor ,, mașină este bună,puteți merge cu ea" . Lipsă totala de interes....(masina s a turat singura în gol timp de 2 secunde și a scos fum alb pe eșapament, posibil turbina)
Madalin Dumitru
Madalin Dumitru2 ani în urmă
Un service foarte bun cu mecanici profesionisti, incep prin a spune ca personalul care lucreaza acolo este foarte amabil incepand de la sef pana la ultimul om , foarte primitori si foarte atenti cu clientii, poate sa te lase sa stai sa privesti cum lucreaza mecanicul la propria masina si iti raspunde la orice intrebare, la masina mea a trebuit inlocuit uleiul din cutia de viteza dsg a unui passat, pot spune ca mecanicul Dl Dorel a lucrat exceptional , sunt per total multumit. Recomand cu multa incredere!!!
Tarziu Titi Marius
Tarziu Titi Marius2 ani în urmă
Am intrat cu probleme la EGR si ei spuneau ca si injectoarele sunt praf. Masina merge si in ziua de azi fara probleme.
Razvan visen
Razvan visen2 ani în urmă
Cel mai slab service nu recomand nici la dușmani.
꧁Green tea꧂
꧁Green tea꧂2 ani în urmă
Un service in care am fost pentru prima data pentru o revizie si care, prin personalul de la biroul de relatii clienti cat si prin personalul tehnic, mi-a lasat o impresie foarte buna! Profesionisti, prompti (programare rapida), transparenti, "darnici" in oferirea de informatii. Cu siguranta voi reveni cand va fi cazul!
Sebastian Costache
Sebastian Costache2 ani în urmă
Amabili si profesionali, service-ul foarte curat si placut, ma simteam mai mult ca intr-un showroom. Calitate foarte buna a operatiilor. Recomand cu incredere.
Florin Cojocaru
Florin Cojocaru2 ani în urmă
Am avut programare dimineata la 8 ptr o diacnoza si imi spune daca pot lasa masina acolo ca nu are timp sau sa vina pe la 12...un "mecanic" ma intrebat in ce problema etc eu avand probleme la debimetru aer etc el deja a zis ca trb data jos distributia etc."profesionisti"
Daniela Badica
Daniela Badica2 ani în urmă
Servicii de cea mai buna calitate la preturi foarte accesibile..promptitudine si o echipa foarte profesionista..recomand cu incredere
Locații recomandate