/Galati/Service auto

Service auto IULIZENI

Galați, România

Service auto IULIZENI
Service auto
4.4
55 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2Q4+5R Galați, România
+40 744 756 108
serviceuri.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mitika Parsov
Mitika Parsov2 ani în urmă
Personal amabil ,profesionisti.
GreyStylish Gulls
GreyStylish Gulls2 ani în urmă
O experiență foarte proasta am avut . Pentru reparație am așteptat o săptămână . In ziua care am fost s-a întârzia 70 de minute și apoi mi-au spus că nu pot sa mai îmi facă mașina ca sunt un client suspicios .(suspicios eram aveam și motive).
Claus MDFK
Claus MDFK2 ani în urmă
Le mulțumesc băieților pentru ajutor, eram în trecere prin oraș, având o problema minora ( scut cazut la masina ) am zis sa merg s-o rezolv, băieții foarte serviabil m-au ajutat imediat desi aveau deja de lucru la alte mașini.
Andrei Onei
Andrei Onei4 ani în urmă
Eu personal nu mai calc in viata mea la acest service...am facut un schimb de saboti si pivoti iar dupa aprox. 200 de km la o roata am un prezon pierdut pe drum unul l-am scos cu mana goala iar ultimele 2 se țineau vai de capul lor..pot sa-mi declar masina sicriu pe 4 roti din punctul asta de vedere.......
Gabi Mimi
Gabi Mimi4 ani în urmă
Am zis ca sunt meseriasi dar ....
Am vazut ca sunt multi care ii lauda si am zis sa ma duc si eu , dar mam lamurit.
Iam zis ca imi intra miros de gaze in masina si a zis ca este din cauza vantului care impinge gazele in masina.(raspuns de 2 lei)
Iam zis ca se aude ceva pocnit cand iau maxim de volan si nici ca a gasit buba.
De preturi nici nu mai zic ...
Cornel cristi
Cornel cristi4 ani în urmă
Un service cu oameni profesioniști , mecanici buni , rezolvă orice problemă , (distribuție,reparat etrier, înlocuit lichid frână,ulei cutie viteze ,Ford focus 2).
Cristian Nicolau
Cristian Nicolau5 ani în urmă
Amabili, seriosi, punctuali. Sper sa mentina multa vreme calitatea seriviciilor asa cum mi le-au oferit mie atunci cand am apelat la ei.
Ciprian Brasovanu
Ciprian Brasovanu2 ani în urmă
Am auzit multe păreri bune despre acest service și am zis sa merg și eu pt un schimb de amortizoare și revizie periodica. Am mers pt o programare, mi s a spus sa le trimit poza cu certificatul pe whatsapp sa îmi facă deviz și ma anunță când sa aduc mașina, o săptămână mai târziu i am cautat eu sa vad ce se întâmplă și din nou același răspuns. După încă 2 zile m am lăsat păgubaș și m am dus la alt service. Se pare ca banii mei nu erau buni sau nu se merita efortul pt ce aveam eu de făcut la masina.
Locații recomandate