/Galati/Service auto

STECON INDUSTRY S.R.L.

DN26, Galați 800552, România

STECON INDUSTRY S.R.L.
Service auto
4.2
213 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F2PM+2F Galați, România
+40 236 306 276
servicestecon.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
FLORIN MOCANU
FLORIN MOCANU2 ani în urmă
Super și elegant. Recomand pentru huse auto
Ionel Munteanu
Ionel Munteanu2 ani în urmă
Fac huse pt. mașini calitate foarte bună.
Chirosca Ionut
Chirosca Ionut2 ani în urmă
Ducetiva cu incredere ca va schimba navigatia in 6 ore va da masina in chineza si sa vedem atunci ce faceti dupa ce va steica si camera de mansalier !
Samoila Costel
Samoila Costel2 ani în urmă
Face huse pentru mașini interior lucrate perfect după scaune
Jercan Marcel
Jercan Marcel2 ani în urmă
Un comportament de adevarati profesionisti,si inspectorul de la Grupama si cei de la service!Felicitari!
Alin Mihai
Alin Mihai2 ani în urmă
În urma unui incident auto,în luna august, m-am decis sa merg sa repar mașina la ei in urma unor recomandări venite din partea unor cunoștințe. După ce in prealabil am sunat la ei ca sa-mi confirme daca au convenție încheiată cu cei de la City Insurance (polița vinovatului) si daca imi accepta deschiderea dosarului de dauna la ei, mi-au confirmat si după ce mi-au deschis dosarul de dauna si au facut constatarea si au demontat părțile avariate de la masina mea (care a durat aproximativ 5 zile,de la momentul din care am lăsat mașina la ei), m-au sunat ca sa-mi spună că nu-mi pot repara masina deoarece proprietarul mașinii este o persoană juridica( mașină de firma), însă dacă eram persoană fizică as fi putut să le fac o imputernicire la dosarul de dauna si ei i-ar fi acționat în instanță pe cei de la City ca sa isi recupereze contravaloarea reparațiilor, asa ca mi-au dat cu flit si ca bonus mi-au rupt si mânerul de la portiera stanga față ,iar cu piesele demontate, am plecat in portbagaj pt ca nu au mai reușit să le monteze la loc. Le-am trimis mail ca sa ii întreb cum rezolvăm cu acel mâner si nu au răspuns nici in ziua de azi.
Atitudine total neprofesionista si caracterizată de o mentalitate miserupista de oameni care n-au nici o legatura cu serviciile de calitate sau cu grija pt perpetuarea si dezvoltarea unui feedback pozitiv din partea clienților ce le trec pragul.
SA VA FIE RUȘINE!
Gelu ciupitu
Gelu ciupitu2 ani în urmă
Personal amabil, rapizi în execuție, constatarea casco cu poze etc., mi-a plăcut, se poate si așa.
Cosmin Albescu
Cosmin Albescu2 ani în urmă
Groaznic! Dupa ce ca am ajuns la ei pe Casco si au luat o gramada de bani, am plecat cu AC-ul defect pentru ca "nu am putut demonstra ca inainte functiona". Vopseaua s-a scorojit de tot dupa aproape 2 ani... cea mai joasa calitate a serviciilor...
Locații recomandate