/Galati/Service auto

ECHILIBRUM SERVICE GALATI – Partener AUTOZONE

Bulevardul George Coșbuc nr. 223A, Galați 800552, România

ECHILIBRUM SERVICE GALATI – Partener AUTOZONE
Service auto
4.4
140 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2WP+P2 Galați, România
+40 236 321 322
anvelopa.com.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Petrica Babusanu
Petrica Babusanu2 ani în urmă
Personal foarte bine pregătit
Gheorghe plesa
Gheorghe plesa2 ani în urmă
Astăzi , luni 20 septembrie 2021 am comandat 4 anvelope iar mâine merg sâmbătă le pună la furgoneta mea !
Cătălin Alecu
Cătălin Alecu3 ani în urmă
Niște mincinoși și incompetenți. Am comandat 4 anvelope de pe site-ul lor unde scria dot 2021. Am primit 4 anvelope dot 06/19. Nu recomand. NESERIOȘI.
Ovidiu Victor Potecasu
Ovidiu Victor Potecasu4 ani în urmă
Eu la masina mea cea noua numai aici am făcut schimburile de cauciucuri. Din 2016 încoace am apelat la ei in fiecare toamna și primăvara și am fost mulțumit. Azi mi-am înlocuit cauciucurile de vara pe fata că se tociseră. Apreciez atât modul cum lucrează cât și atitudinea deschisă a lui Ionuț, șeful lor.
Nicu Rogojina
Nicu Rogojina5 ani în urmă
Oribil, acum 2 saptamani aveau cele mai mari preturi din oras si cand spun asta o spun pe verificate, si furt pe fata la plumb, practic te trezesti cu un nr de plumbi la care habar nu ai daca e adevarat sau nu ce ti-au pus. Comunicarea dintre delegatul cu lucrarea si operatoare referitor la nr de plumbi pusi se facea de fata cu mine prin biletel, logica o trageti voi.
Ionut Nita
Ionut Nita5 ani în urmă
Ref. Marius Mihaila: uitati cumva sa ne spuneti asta: ati vizitat alte 3 service-urile si vulcanizariri din oras( vorbele dumneavoastra la telefon), apoi, desi ati fost avertizat ca problema nu tine de bracaj, ati fost de acord sa facem operatiunea.... rezultatul a fost: un bracaj corect!!!!... masina trage datorita altor cauze mecanice! ATI FOST INFORMAT ! Daca aveti o problema de bracaj, aveti factura, implicit garantie! Va asteptam la o verificare! Stima,
Marius Mihaila
Marius Mihaila5 ani în urmă
Amatori. Am fost aici, s-a făcut un bracaj, au făcut niște probe. 100 lei bracajul. Banii dați și problema nerezolvată. Dom'le nu știm ce are, mai reveniți...
Marius Iacob
Marius Iacob6 ani în urmă
Se lucreaza repede. Repede nu inseamna si foarte bine. Recomand supravegherea reparatiilor masinii. Preturile sunt mai mici decat in alte service-uri.
Locații recomandate