/Dolj/Service auto

G&G Service - Roko-Baroko

Bd. Dacia, Nr 3A, (Zona Depou Tramvai), Craiova, România

G&G Service - Roko-Baroko
Service auto
4
115 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8QR9+4P Craiova, România
+40 755 502 222
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniel Apicultura
Daniel Apicultura2 ani în urmă
Am spălat mașina. Sunt mulțumit!
Caine pisica
Caine pisica4 ani în urmă
Foarte slab, am fost sa fac revizia la masina+ distributia. am pus masina la elevator si atat i-a dus capu incat nu au pus la roti acele brate ca sa nu o ia masina la vale. Am alergat dupa masina sa nu iese in strada. A fost un mecanic cat de cat ok dar a fost un copil care s-a gandit sa puna el uleiul, am ajuns acasa am lasat masina o zi iar a doua zi am verificat uleiu si era peste un cm peste limita.Ia furtun trage uleiu. Am ajuns inca odata tot acolo da de data asta cu jante si cauciucuri noi in cutie sigilate ca sa le schimb in primavara. Am despachetat jantele iar omul de acolo a inceput sa puna cauciucurile pe jante. am pus cutiile si foliil in tomberonul de la vulcanizare ca sa vad dupa ca vine patroana sa imi zica de ce le-am pus acolo ca ii umplu ei tomberonu cu cutii. Am fost obligat sa iau gunoiul din tomberon inapoi in masina. Nu recomand sub nici o forma acest cotet care se numeste service, nu am primit factura pentru nimic.
Radut Filip
Radut Filip4 ani în urmă
Evitati cat puteti vulcanizarea. Am fost sa fac o pana la o roata si desi l-am rugat pe baiat sa aiba grija cu janta sa nu o zgarie tot acolo s-a ajuns. In conditiile in care se mai si lauda ca are 6 ani experienta. Adica eu ma chinui sa tin jantele intacte si mi le zgarie un nepriceput. In fine. Fugiti cat puteti daca tineti la bunurile voastre. E potrivit pt cei cu jante de tabla. Acolo nu trebuie sa fi atent.
Stefan Dinca
Stefan Dinca4 ani în urmă
Partea de vulcaniare, are preturi putin cam piperate, nu se tine cont autoturism, autoutilitara sau de marimea rotilor , acelasi pret pentru toate, la una din anvelope(noi) SOLUTIA DE ETANSARE nu a mai fost aplicata... Exact un service de "cartier"
Marcel FLORESCU
Marcel FLORESCU4 ani în urmă
Un service auto de care sunt mulțumit
Este mai mult de 2 ani de când apelez la serviciile celor de aici și până acum nu am fost dezamăgit de calitate. Sunt prețuri accesibile. Seful stației este prezent aproape tot timpul și asistă la ce se întâmplă la fiecare loc de muncă. Felicitari !
Costi davinci
Costi davinci5 ani în urmă
Service dotat cu echipamente foarte bune, mecanicii cam habarniști dar își fac treaba, tarife cam mari. Spălătoria e ok dar personalul lasă de dorit, își fac treaba iar tarifele sunt rezonabile.
Nicolae Draghici
Nicolae Draghici5 ani în urmă
am facut unghi fuga la ei mecanicul misu nu a spus ca am cap bara defect . este profesionist !?
Mihai liviu
Mihai liviu2 ani în urmă
Timpul de spumare incepe la 117 sec , spuma ajunge cam la 95 sec deci ....practic....ai 95 sec de spumare. Undeva este o greseala
Locații recomandate