/Dolj/Service auto

Service Auto Class

Strada Aeroportului 207, Cârcea 207206, România

Service Auto Class
Service auto
4.5
115 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8V5R+RC Cârcea, România
+40 251 458 325
sc-auto-class-srl.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Savu savian Panait
Savu savian Panait2 ani în urmă
După o recenzie bună și una rea sa zic ,am solicitat o referință schimb anvelope scuze ca zic dar total dezagreabil răspunsul doamnei de la recepție sunt client care am rezolvat ceva probleme la dânșii dar de data asta doamna trebuie să ia concediu nu așa atragi clienții...de data asta o steluța.
Tiberiu Diaconu
Tiberiu Diaconu2 ani în urmă
Puțin personal, nu știu de ce mai țin deschis sâmbăta!
Bogdan Nastasie
Bogdan Nastasie4 ani în urmă
O experienta neasteptat de placuta cu Auto Class. Am avut o reparatie mai neortodoxa si anume un rulment la cardanul unui VW Touareg 7L si totul a fost impecabil. La reprezentanta se schimba cardanul cu tot la peste 1000e iar aici cu 10% din pret am rezolvat. Multumesc!
Florin Tepes
Florin Tepes4 ani în urmă
Din cauza angajatilor am dat 3 stele. Fiti mai atenti pe cine angajati! Nu poti sa dai raspuns unui client ca merge si asa!
Andrei Tertişcu
Andrei Tertişcu5 ani în urmă
Nota 10+. Eram prin trecere si credeam ca s a dus un rulment de pe față. Am sunat si i am rugat sa faca comandă. Am ajuns cu greu si am lasat masina. Am fost sunat după 2 ore, spunându mi se ca nu rulmentul era problema, ci prezoanele slăbite, roata având un joc foarte mare. Din pacate un prezon s a rupt pe drum si am ramas in 4. Au rezolvat cu pistolul pneumatic, verificând si restul roților.
Bogdan Popp
Bogdan Popp5 ani în urmă
Cumparand o masina din craiova am apelat la acest service pt o diagnoza si o constatare auto. Fiind din TM am gasit acest service intr-o zi de sambata. Baietii priceputi+profesionalism si feedback exceptional. Nota 10. multumesc
Tiberiu Tiby
Tiberiu Tiby5 ani în urmă
Nu e posibil sa stea masina 3 ore in service ,sa se lucreze efectiv maxim 30 minute la schimbarea unei piese in valoare de 130 ron si sa taxeze manopera de 140ron.
Petrisor Daniel Vizitiu
Petrisor Daniel Vizitiu5 ani în urmă
Am stat ceva timp in așteptare la Dumneavoastră , dar sunt foarte mulțumit de geometria care ați făcut-o mașini mele 👍👍 .
Locații recomandate