/Dambovita/Service auto

Yearone Service Auto

Calea Gaesti nr 59, Corbii Mari 137135, România

Yearone Service Auto
Service auto
4.9
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HF2Q+FQ Corbii Mari, România
+40 728 539 777
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Avrigeanu Paul
Avrigeanu Paul2 ani în urmă
Un om deosebit, a venit din ziua lui liberă, a reparat masina si nu a vrut sa imi ia nici un ban. Rar găsești asa ceva..Îți mulțumesc
Claudia Ionescu
Claudia Ionescu2 ani în urmă
foarte ieftin si bun. ok.
Darius Grosan
Darius Grosan2 ani în urmă
Un domn foarte simpatic,amiabil, saritor si zâmbăreț care nu lucra scump si ne-a ajutat foarte mult.Ii mulțumesc foarte mult si recomand cu mare drag.
Roxana Killha
Roxana Killha2 ani în urmă
Ne-a explodat cauciucul pe autostrada si dupa aceea am venit la service pentru ajutor. Domnul a fost foarte saritor, a lasat treaba pe care o avea si nu ne-a lasat sa plecam pana cand nu s-a asigurat ca totul este in regula cu masina. Foarte rapid si prietenos il recomandam din suflet.
Palfi Cristian
Palfi Cristian2 ani în urmă
Un om care sfințește locul. Și-a schimbat programul pt a mă ajuta exact cand mi s-a stricat mașina aproape de el. Servicii f bune! Un om cu zâmbetul pe buze!
Cornel Loiso
Cornel Loiso2 ani în urmă
Mulțumesc pentru promptitudine si profesionalism, intervenție la toba de eșapament, chiar de Sânziene.
Omar Allaqtta
Omar Allaqtta4 ani în urmă
Ne-a oferit un ajutor cu masina duminica seara , intervenite urgenta , si nu a vrut sa incaseze macar , foarte amabil , 10 stele recomand cu incredere
Alexandru Balan Coach & Fitness Master
Alexandru Balan Coach & Fitness Master2 ani în urmă
Pe principiul nostru românesc "Omul sfințește locul", acest om cu suflet tare bun, este cel mai săritor dintre toți mecanicii cunoscuți până acum. Se dedica in ceea ce face și își ia timp, da! Mai există și oameni care își fac timp sa te ajute !! El este omul. Îl recomand cu cea mai mare încredere!! Un om de cuvânt! O raritate in ziua de azi. Tot respectul. Jos pălăria. Mulțumim tare mult pentru tot ajutorul acordat !!!
P.s. menționez că nu îl cunoșteam, am apelat într-o duminică la prânz și cu toate acestea a venit special sa ne ajute cu un Mercedes mai vechi de repare caseta de direcție. Mare respect pentru astfel de oameni !! Mulțumim !!
Locații recomandate