/Dambovita/Service auto

Registrul Auto Român Dâmbovița

Bulevardul Regele Carol I 57, Târgoviște, România

Registrul Auto Român Dâmbovița
Service auto
3.6
348 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WFC4+7J Târgoviște, România
+40 245 213 725
rarom.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–20
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Raducu gegea
Raducu gegea2 ani în urmă
Vii cu mașina și pleci pe jos daca nu treci de inspecție
Ionut Balaci
Ionut Balaci2 ani în urmă
Programare s-a respectat si personalul a fost amabil.
Nota 10.
Valeriu Pana
Valeriu Pana2 ani în urmă
Jalnic. Mare atentie la masina dupa ce iese. Mie mi_au spart capacul din plastic de la motor. Am fost a doua zi si tot iel cu gura mare.
Thanos Car
Thanos Car4 ani în urmă
Ma duc cu o masina noua(600km), sa fac itp. Vine un tip, citeste 4 minute pe certificatul de conformitate european, ma intreaba ca de unde stie el ca nu am montat eu instalatia gpl, ridic din umeri, (m-a blocat!), si pleaca zicand, "eu nu ma pricep, chem pe altcineva". Ma lasa 25' singur pe toata linia, dispar toti. Intr-un final vine seful lor si ma intreaba," nu a luat nimeni in primire masina? ". Nu! Se ocupa personal si in cateva minute era gata. Acum, ma intreb eu; daca cineva aflat intr-un loc de munca nu se pricepe, de ce mai e acolo? Sau, cand se fac cursuri obligatorii de perfectionare, ce invata?
Ionel Petre
Ionel Petre2 ani în urmă
Cu o organizare ceva mai buna va creste nivelul de satisfacție al oamenilor. Oricum bine!
Madalina Puica
Madalina Puica2 ani în urmă
Am stat 3 ore la coada dupa 3 ore imi spune ca nu imi da actele si ca imi trebuie codul de la motor ca ei nu l-au gasit sau nu au fost in stare sa il gaseasca. Am ajuns acasa si m-am apucat sa caut codul de la motor si uite cum intr-un 1 l-am gasit. Le-a fost greu sa dea un plastic jos si sa se uite mai bine.
Sunrise
Sunrise2 ani în urmă
Am trecut si eu astazi pe aici din pacate .. e foarte trist ce se intampla la RAR ... esti tratat cu scarba si sictir pe romaneste si pe scurt... angajati scarbiti de munca lor in marea majoritate ... am stat 10 min in fata caserieri desi doamna de acolo ma vazuse dar statea sa dezinfecteze cafetiera ( expresorul) apoi cu carpa aia statea sa stearga imprimanta... intru-un final ma abordeaza si achit. Am asteptat 20-30 min in plus fata de programarea facuta ... am mai stat inca 30 min pana a trecut de flux masina .... apoi am plecat spunadumi-se sa revin peste 30 min ca ridic actele ... am venit dupa 40 min ciu ciu -- actele nu erau semnate ... am stat inca 30 min sa vina individul acela sa imi semneze dupa ce i0am facut semn prin geam de ,,hai va rog semnati-mi si mie''' milogeala ... 2 secunde i-a luat ... apoi mi-a aruncat actele in fata si mi-a zis ca le studiez acasa ... ti-e lehamite ma.- sper sa nu mai trec pe aici never
Florin patru
Florin patru2 ani în urmă
Întârziere de 3,5 ore de la ora programării după care personalul te tratează cu o mare lipsă de respect și foarte grețoși.Cu siguranță nu o sa mai revin niciodată aici.
Locații recomandate