/Dambovita/Service auto

Amro Auto- reparatii sisteme injectie

DN1, Poiana Țapului 105500, România

Amro Auto- reparatii sisteme injectie
Service auto
4.4
69 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9GCV+34 Poiana Țapului, România
+40 722 370 213
amro-auto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
George Lazureanu
George Lazureanu2 ani în urmă
Super echipa, pe munti am luat un damb, horcaia masina in sus si in jos, am spus ca fiind din Bucuresti o sa ma faca de coamnda, nici gand.

Baietii sunt meseriasi, cunosc bine aparatura si au experienta. Mi-au facut lucrarea, tabla era indoita si se atingea cu toba, nu mi-au luat nici un leu in plus (50 de lei). Recomand din suflet, rapid si profesionist, de la sediu pana la fiecare mecanic.
Lucian Vrabie
Lucian Vrabie2 ani în urmă
Cel mai tare service auto de pe valea Prahovei. Meseriași în adevăratul sens al cuvântului. Se cunoaște evoluția datorita dotărilor de ultimă generație cu precădere în privința sistemelor de injecție pentru orice tip de mașină sau camion. Țineți- o tot așa pt că"" LUCRUL ÎȘI CAUTĂ DE LUCRU""
Ioan satmareanu
Ioan satmareanu2 ani în urmă
parerea mea este ca acest service este cit se poate de corect cu clientii !! iar preturile sunt destul de bune asa ca mai lasati fitele de Bucuresti ca la noi in Busteni nu tin, si va mai aduc aminte ca autovehiculele in zilele noastre sunt destul de complicate pe partea electrica si nici un service nu poate repara un defect ascuns intr-un timp scurt si nici chiar reprezentantele nu o pot face asta o spun pe propria experienta .
Tudor Ionut
Tudor Ionut5 ani în urmă
Multumesc Patronului pentru ajutorul pe care m-i la acordat cand am avut nevoie cu masina.Datorita dânsului am ajuns cu masina la Constanta.
Servicii de bună calitate.
Personalul foarte pregătit
Apelati cu incredere la serviciile societătii
Amro Auto.
Albinutzzza30
Albinutzzza305 ani în urmă
Am oprit pe drum sa cer o parere pentru ca masina imi scotea fum alb, plecam din tara n-a putut nimeni sa isi rupa 2 minute sa se uite doar sa imi spuna care e problema. M-au trimis la brasov. Tipic romanesc daca nici la tine in tara nu te ajuta nimeni, de ce am astepta de la altii.
Dragos-Cristian FINARU
Dragos-Cristian FINARU6 ani în urmă
Imi curgea ceva de la cablurile de la motor. Poate motorina sau altceva, mecanicii au spus ca e motorina. Dupa doua zile de lasat masina in service si dupa 400 de lei, fix la fel. Aceiasi poblema, curge in continuare la fel. Din pacate nu mai pot ramane in sinaia si trebuie sa plec la drum... asa.

Mi au spus ca data viitoare sa ii las pe ei sa faca constatarea, sa nu mai zic eu ce are masina. Dar ei au facut constatarea, cu masina pe stand si cu 2 mecanici.

Urat.
CIOATA ANDREI
CIOATA ANDREI2 ani în urmă
După ce am facut itp-ul care si acesta a fost făcut ca un favor, am apelat la partea de mecanică pentru un martor de check engine în bord. Mi s ă spus că este bateria pentru ca nu este gri asa cum ar trebui să fie o baterie premium. Aveam o varta albastră ce fusese schimbată cu 7 luni inainte. Sunt de acord, se schimba, martorul dispare, dar la nici 48 ore apare din nou. De data aceasta, ospitalitatea din prima zi cand mi s-a oferit o baterie la 650 lei ă dispărut. Nimeni nu te mai baga in seamă. Ba chiar, patronul service--ului are o atitudine de parca clienții sunt niste oameni care vin pe gratis acolo.

Patronul ar trebui să-si schimbe atitudinea. Se comporta urat cu clienții.
Roberto Popa
Roberto Popa2 ani în urmă
Recomand, în urma unei defecțiuni am oprit la ei unde patronul mi-a explicat frumos ca nu are loc dar s-a oferit sa dea câteva telefoane pentru a cauta în alta parte unde am și rezolvat
Locații recomandate