/Dambovita/Service auto

Automeister Gerimpex

Strada Laminorului 55A, Târgoviște, România

Automeister Gerimpex
Service auto
4
73 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WCCP+34 Târgoviște, România
+40 245 217 721
gerimpex.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian Popescu
Adrian Popescu4 ani în urmă
Amabilitate, seriozitate, servicii de calitate. Am fost tratat politicos ca proprietar al mașinii care urma să fie reparată, lucru care se întamplă mai rar la alte service-uri. Lucrarea a fost făcută bine, în timp rezonabil, preț OK, atmosfera destinsă.
Silviu Banica
Silviu Banica4 ani în urmă
Oameni buni, va sfatuiesc sinceritate sa ocoliti acest service, va mulge de bani si isi bat joc de masinile voastre, pe banii vostri! Treaba sta cam asa:
Am schimbat in martie 2019 turbina la masina aici, ma bucurasem ca nu era nevoie de programare, la alte service-uri fiind aglomerat, iar eu aveam nevoie de masina in cateva zile. Spre deosebire de alte service-uri, la astia garantia turbinei este de doar 6 luni, dar nu au vrut sa imi acorde gararantie pana nu schimb si pompa de ulei. Zis si facut, m-am conformat si am schimbat si pompa de ulei, tot la ei. Pret pt tot, in jur de 3300 lei, mai scump ca peste tot in Targoviste! Am presupus ca fiind mai scump, va fi si lucrare de calitate. A fost pe dracu lucrare de calitate...Trebuia sa imi dau seama cand am vazut primul indiciu ca ceva nu e in regula: nesimtitii aia de mecanici s-au urcat murdari in masina fara sa protejeze interiorul, au murdarit covorasul si volanul, de a trebuit sa frec covorasul soferului o saptamana ca sa scot petele de ulei si mirosul de ulei ars din masina. Aveti idee cum miroase uleiul ala ars, dupa ce masina sta in soare cateva ore? Sper sa nu aflati vreodata... Cred ca inca mai am pozele in telefon, ca sa vedeti ditamai urmele de bocanci plini de ulei au lasat in masina. Am zis sa inchid ochii la aceasta mica problema, ma bucurasem ca aveam din nou masina.
Dupa nici 2 luni de la schimbarea turbinei, ma lasa masina in mijlocul Bucurestiului. Crezand ca s-a intamplat altceva la masina, aduc masina din Bucuresti cu platforma la un alt service din Targoviste.
Desface nenea de la celalalt service pe la motor, si ce sa vezi: turbinei schimbata acum 2 luni la Gerimpex, i s-a rupt axul. Verifica nenea asta si intercoolerul, si surpriza :nici macar nu fusese desfacut din suruburi de cei de la Gerimpex (pt cine stie ce spun, se cunoaste imediat cand umbli la niste suruburi vechi sa le desfaci, se curata din rugina de pe suprafata), desi m-au taxat cand au schimbat turbina si pt curatare intercooler + tubulatura.
In acel moment ma duc la Gerimpex sa le spun ca turbina schimbata de ei acum 2 luni e defecta, si ii intreb si de ce au scris pe factura ca au curatat intercoolerul, cand nici macar nu l-au demontat de pe masina, si ce sa vezi: unul din mecanici zice ca l-a dat jos, dar nu mai cunoaste la suruburi, alt mecanic de la Gerimpex zice ca l-au curatat direct pe masina. Deci vorbele astora se bat cap in cap.
Cu chiu cu vai, Gerimpexul imi schimba turbina care inca se afla in garantie, dar domnnul patron imi facuse factura pt manopera si spune: domne, intr-adevar se pare ca fost turbina defecta. a venit defecta de la cei ce au reconditionat-o pt noi, dar nu e vina noastra ca service ca s-a intamplat asta, trebuie sa ne platiti manopera daca doriti sa beneficiati de garantie. Fratilor, deci la Gerimpex, ca sa beneficiez de garantie la turbina trebuie sa le platesc 1000 lei. Pt ce, va intrebati? Ei bine, pt montare turbina pe masina si schimb ulei (turbina fusese data jos de pe masina la celalalt service, care au curatat si intercooler, unde am platit 150lei pt asta). Hoti infecti! In acel moment ma enervez, ma rastesc putin pe patronache si incepe sa taie din suma pe care o datoram eu, ca sa schimbe ei turbina PE GARANTIE! Raman de plata 250 lei pt schimbul de ulei. Am platit banii aia, ca sa scap dracu odata de nemernicii astia si sa imi iau masina odata acasa, si nici ca mai calc pe acolo vreodata.
PS: inainte sa le las la astia de la Gerimpex a 2a oara masina, am facut poze la km masinii. Dupa ce au schimbat din nou turbina, masina avea aproape 30 km in plus fata de cand am lasat-o la ei. Inteleg ca poate e necesar sa o scoata la drum sa vada daca sunt probleme, dar fara sa ma anunte, si pt 30 km???? Aaaa, era sa uit: din nou au murdarit covorasul si volanul.Am zis sa nu mai ma cert cu ei, ca imi distrug neuronii pt niste hoti si ii las dracu, ca sunt niste dobitoci!
Viorel Statescu Statescu
Viorel Statescu Statescu4 ani în urmă
Pentru instalatia electrica la o remorca de500kg am platit manopera 10000000lei ! Ocoliti acest service,niste sarlatani !
Aurelia Mihailescu
Aurelia Mihailescu5 ani în urmă
O echipa de profesionisti ! Treceam prin Targoviste cu masina unei prietene si am avut o problema cu placutele de frana. S-a rezolvat repede si la un pret foarte bun.
Silvia Savu
Silvia Savu5 ani în urmă
Angajați foarte amabili. Eu am făcut ITP-ul aici, și am fost mulțumită. Pentru că aveau mai multe mașini de evaluat, am lăsat mașina acolo și am revenit când m-au sunat.
Alexandru Milea
Alexandru Milea2 ani în urmă
Reparatia a fost repede si cu profesionalism realizata
Stima pentru colectiv!
Stefania Vigheci
Stefania Vigheci2 ani în urmă
Deosebit profesionalism si un raport excelent calitate pret. Ca sa nu mai vb de timpul f scurt de asteptare... va recomand cu incredere!!
Robyvm1
Robyvm12 ani în urmă
Un service mai mult decât ok, mecanici pricepuți și domnul Marius de la recepție o persoană profesionistă ce rezolvă orice problemă în timp util. Recomand!
Locații recomandate