/Dambovita/Service auto

BEDA IMPEX SRL

Bulevardul Eroilor 26, Târgoviște 137431, România

BEDA IMPEX SRL
Service auto
4
249 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WCMQ+WV Târgoviște, România
+40 345 100 052
bedaimpex.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alina Ștefan
Alina Ștefan2 ani în urmă
Nu recomand !!!! Am făcut programare sa dau turbina jos de pe un x5 e 70, mi.au spus că 700lei mă costă montat/demontat , dimineața la 8 jumate aveam programare!! , Am tot sunat la ora 14 , la ora 15 , că e în lucru mașina , la ora 16 am sunat pe șeful serviciului, abia la 17:10turbina mea a fost dată jos , pentru a merge a doua zi la București să o repar, am reparat turbina și am venit la service la ora 14:00 când aveam programare , se fac fix degeaba programările , abia mâine dacă va intra în lucru ( mâine e sâmbătă au program până la ora 13:00, nici nu îmi pot lua mașina , nu o mai lăsăm 5minute acolo!! , Am luat legătura cu șeful service-lui , dar degeaba , nu sunt serioși , îți încep mașina dar de terminat când vor ei !
Catalin cristian
Catalin cristian2 ani în urmă
am dus masina de 5 zile am tot sunat mi sa spus am gasit problema ,ok reparati ,,au schimbat piesa dar tot nu merge merge ,,,,500 ron ,trebuie schimbata alta piesa tot nu merge ,,,alti bani ,,,lipsa profesionalism, comunicare ,nu recomand nimanui acest service am dat o stea ca nu ma lasa sa postez nu o merite nici pe aceasta
Nicolae Banu
Nicolae Banu2 ani în urmă
Profesioniști , personal amabil , pe mine m-au cucerit cu punctualitatea.
Calitatea lucrarilor excelenta ! Inspectia tehnica , a patra pe care tot la Beda am facuto ma determina sa raman client fidel . RECOMAND .
Daniela Maria Enache
Daniela Maria Enache2 ani în urmă
Service-ul este ok nu as putea spune același lucru despre asiguratorul City Insurance care are birou în acel sediu.
Calin Popescu
Calin Popescu2 ani în urmă
Voi da 5 stele . Nu cred ca toti ce duc masina la service stiu ce contine masina. Eu am comandat piese ,au fost inlocuite,s-a confirmat la inlocuire. Da, merita Beda.
Monica Oproiu
Monica Oproiu2 ani în urmă
O să cumpăr betoniera,plasa pentru gard,etc...sunt vecini cu prietenul meu Ionuț.,si cu cunoștințele mele care administreaza terasa si motelul,se mănâncă bine la preț bun.
Adrian Necula
Adrian Necula2 ani în urmă
Va recomand sa ii evitați dacă aveți de făcut ITP
Am sunat la ei, îmi zic că nu e cu programare, este primul venit -primul servit.Bun. vin de la 7.40 sunt primul acolo ,stau până la 8.30 și îmi baga de nu știu unde în fața 2 mașini care chipurile au "programare".Rușine Beda! Nu se fac astfel de lucruri .

L.E(după răspunsul lor): deci sa înțeleg că eu sunt de vina. Bravo! Așa da atitudine față de clienti!
Cris gioa
Cris gioa2 ani în urmă
Servicii superficiale! Am fost pentru a verifica un autovehicul in vederea cumpararii. Verificarea mecanica a durat sub 10 minute (trebuia sa-mi dau seama ca e ceva in neregula) apoi diagnoza. La verificarea mecanica mi-au spus ca lipseste un colier la tripoda planetarei dreapta dar au omis sa zica ca planetara este terminata si toata vaselina a fost pierduta. Apoi nu au fost in stare sa observe ca discurile sunt ovalizate. Acestea sunt probleme de siguranta, daca nici la astea nu te uiti nu stiu ce asteptari poti avea de la ei... .Problema este ca am facut apoi drum lung pana la destinatie cu aceasta masina plina de probleme de siguranta asa ca "multumesc" Beda Impex si totul la suma modica de 190 de lei. Cea mai scumpa si inutila verificare facuta vreodata.
Locații recomandate