/Constanta/Service auto

Service Auto Gerea

Bulevardul Aurel Vlaicu nr FN, Constanța 900330, România

Service Auto Gerea
Service auto
4.6
101 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JV3+5P Constanța, România
+40 241 878 605
servicegerea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Virgil Toma
Virgil Toma2 ani în urmă
Raport preț calitate bun. Programare si reparații rapide.
Bontas Liviu
Bontas Liviu2 ani în urmă
Dupa ce am umblat cateva zile dupa un service auto si nicaieri nu am reusit sa gasesc loc sau sa mi puna un diagnostic am ajuns la ei, au reusit sa gaseasca problema si au rezolvat o. Nu am nimic de reprosat, oamenii sunt profesionisti si te ajuta. Recomand.
Alexandru Anghel
Alexandru Anghel4 ani în urmă
Un service cum rar mai găsești în orașul nostru, profesioniști, preturi corecte. Am avut lucrări de mecanica, tinichigerie și vopsitorie. S-a lucrat cu foarte mare atenție și finețe, mașina arata impecabil și funcționează asa cum trebuie.
Camelia Negrea
Camelia Negrea4 ani în urmă
Mi s-a spus să vin la 8 dimineața cu mașina pt o diagnoza. Am venit, dar deja nu era nicio rampă liberă. Am lasat mașina cu promisiunea ca atunci cand se eliberează o rampă se vor ocupa. Dupa 5 ore si 2 telefoane la care mi s-a spus ca "in jumătate de oră intra masina pe rampa", masina mea era tot in parcare. Nu neg pricerea lor, dar stau f prost cu organizarea aș zice. De ce chemați omul la prima oră, dacă știți ca deja sunteți full? Ar fi mai ok si pt client si pt voi sa luați nr de tel si sa anuntati cu 30 min înainte că se eliberează un loc. Ați ținut masina blocată jumatate de zi degeaba. Si cine știe cat o mai țineati dacă nu renuntam.
Ionut Trofin
Ionut Trofin4 ani în urmă
In ceea ce privește tinichigeria și vopsitoria nu am nimic de reproșat, se vede experiența în lucrările lor, am dus mașina la ei in urma unui incident în trafic și când m am întors să o iau mașina parca nu a fost niciodată lovită😂, un service cum se cade cu oameni care se dedica, voi recomanda acest service de cate ori voi avea ocazia
Gabriel Gheorghe
Gabriel Gheorghe2 ani în urmă
Mecanici care stiu ce au de facut,priceputi
Service de incredere
Pavel claudiu
Pavel claudiu2 ani în urmă
Totul in regula , preturi normale , mecanici buni , programare rapida
Laurentiu botezatu
Laurentiu botezatu2 ani în urmă
Am fost pentru un reglaj faruri iar,, mecanicii " efectiv nu aveau chef de muncă lăsându-mă sec după n telefoane să găsesc locația din spatele containerului 😁, mă bagă pe rampă se adună repede 2 neica nimeni și zice clar și răspicat... De când ai întrat am văzut că ai defecte farurile dar nu le putem regla...
Rusinică.. Aveam pretenții ca un service din Constanța să poate regla 2 jeguri de faruri.
M am dus la o stație Itp și în 10 minute a fost gata.
Nu recomand!
Locații recomandate