/Constanta/Service auto

ASCENDOS S.R.L.

Strada Liliacului 14c, Constanța 900007, România

ASCENDOS S.R.L.
Service auto
4.1
88 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4JR9+X3 Constanța, România
+40 241 586 208
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Isleam onder
Isleam onder2 ani în urmă
Din experienta personala : am lăsat mașina pentru a fi scos un șurub din chiulasa, după două săptămâni nu au mișcat nimic ,după 3 saptamani adică mai exact 22 zile mașina era in strada si nu se lucrase nimic la ea (eu am lasat-o în service in interior), ce parere aveti ? Nu pot sa dau cu minus la stele parerea mea.
Popa emilian ion
Popa emilian ion4 ani în urmă
Mie mi-a reparat bine mașina, un Peugeot Partner ce a fost implicat într-un accident.
CAMILA Arab
CAMILA Arab2 ani în urmă
Lipsa de profesionalism si nesimtire curata.
Ma pune sa vin cu masina pe platforma, si nu o mai repara ca cica nu se baga niciun mecanic. Am stat sa fac drum stanga dreapta pe platforma ca asa au avut ei chef.
Georgiana Pagona
Georgiana Pagona2 ani în urmă
Evitați acest service dacă vi-l recomandă asiguratorul în caz de accident! Habar nu au să vopsească o bară, mi-au dat masina cu vopseaua crăpată și pe deasupra mi-au ciobit si farul când au scos bara, senzorii nu mi i-au legat la loc după ce au umblat la ea. Nu merită nici măcar o stea! Nu asa trebuie sa arate o mașină proaspăt vopsită ieșită din service! NU RECOMAND!
Claudiu Stefan LUPASCU
Claudiu Stefan LUPASCU2 ani în urmă
Aveam probleme cu maşina chiar după o revizie făcută la un service de calibru. Acolo mi s.a spus ca e de intervenit la cutia automată... undeva la 2500 euro!!! Aşa că am cerut si o altă părere. La Ascendos, Alin şi Adelin au rezolvat in cateva ore ce un specialist de la reprezentanţă nu a ştiut. O simplă piesă, ieftină, la suflantă şi s-a rezolvat. De la 2500 de euro la 150 lei... e o diferenţă. Deci, recomand echipa de acolo!
Andrei Jijiie
Andrei Jijiie2 ani în urmă
Niște jepcari. Am schimbat compresorul la ei. Au spus ca au înlocuit și antigelul iar in iarna a inghetat. Ce or fi schimbat ei acolo numai ei stiu insa nu e normal sa risti sa strici un motor doar pt a mai incasa niste bani in plus pe un serviciu neefectuat sau prost facut.Plus ca am gasit niste coliere nestranse.
Iulian Cocianu
Iulian Cocianu2 ani în urmă
Organizare proasta..
Am fost chemat dimineața la orele 08:00 sa schimbe galeria de admisie, pana la 11:00 nu sa atins de mașină, și când am întrebat care e statusul, răspunsul a fost ca ma chemat pentru constatare nu sa schimbe galeria , însă, cu o zi în urma vb sa comandam galeria..
Pahome mircea
Pahome mircea2 ani în urmă
Un service de 2lei...păcat de angajați ! Sa nu vă duceți la acest service daca vi-l
recomandă asiguratorul, in caz de accident !
Locații recomandate