/Constanta/Service auto

AUTOMOTIVE SERVICE

Strada Cumpenei 41, Constanța 900147, România

AUTOMOTIVE SERVICE
Service auto
4.5
75 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J75+X2 Constanța, România
+40 341 425 317
automotive-service.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Popa emilian ion
Popa emilian ion2 ani în urmă
Eu fac itp-ul acolo și sunt mulțumit.
Julia Monte
Julia Monte4 ani în urmă
Dece neaparat specialistii - daca poti repara masina la Automotive Service?? O echipa care stie sa lucreze cu toate brandurile de la FIAT Punto la Mercedes, BMW si CO, super experimentati si rutinati. >>>BMW bavaria mi-au cerut 16000RON pentru Distributie la un BMW GT5 cu un motor de 3l cu 4,5 zile de lucru, timp de asteptare minim 30 de zile. >>>Bimmer worksop 9000RON cu 4,5 zile (inca nu au sunat sa imi propuna o zii dar au trecut deja 2 saptamani) >>>Bforce Bucuresti 6900RON 2 zile si 2 saptamani asteptare. >>>Service Team Bucuresti 7800RON si 4 zile (Bucuresti in general incurcatura mare cu +cazare, +drum)

Si am apelat si la Automotive Service ca acum un an si jumate imi reparase Seat-ul complet de la A la Z, Distributie, Ambreiaj, Toba, Pompa de apa, etc. Si oferta primita de Automotive Service a fost de Top 4200RON Distributia after market, ulei si filtre + manopera. Clar ca am profitat de ocazie si am schimbat si ulei-ul din chutia de viteze la doar 2200RON, deci All-inclusiv cu garantie si chitante in doar 1,5 zile, luat la rand imediat. Service-ul de Masina preferat. Multumesc BMW-ul merge ca o racheta acum.
Catalin andrei
Catalin andrei4 ani în urmă
Baieti de baieti. Muncesc si nu trag tepe. Foarte rari in zilele noastre. Sunt priceputi si corecti.
Samoila Catalin
Samoila Catalin5 ani în urmă
Nimic deosebit, nu au personal specializat. Doar necalificați. Am fost pt un schimb de anvelope, mi-au rupt un senzor. Nu isi asuma vina, e ca și cand merg la dentist si imi spune ca daca iti taie gingia și limba nu este treaba lui, se mai întâmplă.
Daddy C
Daddy C5 ani în urmă
Varza. Am fost cu o masina inainte de cumparare. Masina era rupta , pe dedesubt se vedea ca a fost dauna totala si ei ziceau ca e in stare foarte buna !! Ori prea prosti ori nesimtiti.
Alina Avram
Alina Avram2 ani în urmă
Caută tot felul de.motive când îți schimbă o piesa ca sa ii dai un ban in plus. Mi au lăsat o impresie foarte urâta. Nu voi mai apela la ei data viitoare.
M.f Suta
M.f Suta2 ani în urmă
Recomand cu încredere. I-am descoperit din întâmplare, după ce am pierdut timp și bani la reprezentanță. Personal profesionist și competent. Nu ezitați să apelați la ei!
Mick nick
Mick nick2 ani în urmă
Foarte ok. De cate ori am avut nevoie am fost servit și mulțumit de calitatea serviciului și a manoperei.
Locații recomandate